anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie można wyłączyć dostawy szybszej niż moja deklaracja??

MAMY ROZWIĄZANIE!
DrukarkiDYMO
#8 Zapaleniec

Witam serdecznie,

Dlaczego nie mam możliwości wyłączenia opcji podawania Kupującemu informacje o przewidywanej przez Allegro dacie dostawy szybszej niż moja deklaracja??

Jak podawane są teraz daty skoro nie można tego wyłączyć?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
sl-aw-ek
#18 Luminarz

@DrukarkiDYMO "Dlaczego nie mam możliwości wyłączenia opcji podawania Kupującemu informacje o przewidywanej przez Allegro dacie dostawy szybszej niż moja deklaracja" - tam jest napisane, że można to stosować do ofert z czasem wysyłki 2 dni lub dłuższym. 

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@DrukarkiDYMO dostawa szybsza niż deklaracja działa tylko przy wysyłkach 2-3 dni 😞 sprawdź czy masz do wszystkich przewoźników Allegro Delivery również ustawione godziny graniczne + nie nadawaj po tym czasie paczke bo system Ci wydłuży godziny nadania widoczne dla kupujących 😄

#16 Inspirator

W tej chwili jest to wyłączone u wszystkich - zapewne żeby nie wprowadzać kupujących w błąd przed świętami. 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@DrukarkiDYMO Potwierdzam informację od @Health___Beauty w tej chwili ta opcja jest włączona domyślnie na wszystkich kontach. Nie wyświetlamy czasu szybszego niż deklaracja sprzedawcy dla czasu wysyłki 2 lub 3 dni. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DrukarkiDYMO
#8 Zapaleniec

A czy wiadomo do kiedy tak będzie? I kiedy będzie trzeba tego samemu pilnować, żeby nie wprowadzać Kupującego w błąd?

Regularnie muszę wchodzić w tą opcję i klikać, żeby Kupujący widzieli mój realny deklarowany czas wysyłki, a nie ten który podaje Allegro.... który dla mnie jest jak wróżenie z fusów. Uważam że Kupujący powinien widzieć moją deklarację, a nie przewidywania Allegro. Stąd pytanie do kiedy możemy być spokojni, że Kupujący widzi prawdziwe, rzetelne informacje?

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@DrukarkiDYMO  Dokładnie tak teraz jest. Kupujący widzi co ustawiasz a nie to co wywróżą algorytmy. 

oznacz moderatorów
DrukarkiDYMO
#8 Zapaleniec

Tak, i jest super. Pytam do kiedy tak będzie. Czy zostanie już na zawsze?

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@DrukarkiDYMO na ten moment opcja ta jest włączona z uwagi na okres przedświąteczny i pozostanie tak do końca świąt. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów