Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
Dlaczego nie mam możliwości wyłączenia opcji podawania Kupującemu informacje o przewidywanej przez Allegro dacie dostawy szybszej niż moja deklaracja??
Jak podawane są teraz daty skoro nie można tego wyłączyć?
@DrukarkiDYMO "Dlaczego nie mam możliwości wyłączenia opcji podawania Kupującemu informacje o przewidywanej przez Allegro dacie dostawy szybszej niż moja deklaracja" - tam jest napisane, że można to stosować do ofert z czasem wysyłki 2 dni lub dłuższym.
@DrukarkiDYMO dostawa szybsza niż deklaracja działa tylko przy wysyłkach 2-3 dni 😞 sprawdź czy masz do wszystkich przewoźników Allegro Delivery również ustawione godziny graniczne + nie nadawaj po tym czasie paczke bo system Ci wydłuży godziny nadania widoczne dla kupujących 😄
W tej chwili jest to wyłączone u wszystkich - zapewne żeby nie wprowadzać kupujących w błąd przed świętami.
@DrukarkiDYMO Potwierdzam informację od @Health___Beauty w tej chwili ta opcja jest włączona domyślnie na wszystkich kontach. Nie wyświetlamy czasu szybszego niż deklaracja sprzedawcy dla czasu wysyłki 2 lub 3 dni.
A czy wiadomo do kiedy tak będzie? I kiedy będzie trzeba tego samemu pilnować, żeby nie wprowadzać Kupującego w błąd?
Regularnie muszę wchodzić w tą opcję i klikać, żeby Kupujący widzieli mój realny deklarowany czas wysyłki, a nie ten który podaje Allegro.... który dla mnie jest jak wróżenie z fusów. Uważam że Kupujący powinien widzieć moją deklarację, a nie przewidywania Allegro. Stąd pytanie do kiedy możemy być spokojni, że Kupujący widzi prawdziwe, rzetelne informacje?
@DrukarkiDYMO Dokładnie tak teraz jest. Kupujący widzi co ustawiasz a nie to co wywróżą algorytmy.
Tak, i jest super. Pytam do kiedy tak będzie. Czy zostanie już na zawsze?
@DrukarkiDYMO na ten moment opcja ta jest włączona z uwagi na okres przedświąteczny i pozostanie tak do końca świąt.