Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałam torebkę i klientka wybrała dpd. Generuje przesyłke za pomocą zamowienia-nadaj przesyłkę. Przesyłka utworzona, klikam pobierz etykietę i etykieta nigdzie się nie pobiera
Jakiś komunikat? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Dalya_sklep Sprawdź proszę czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki.
@Dalya_sklep Spróbuj ją odinstalować i zainstalować ponownie.
@Dalya_sklep Próbujesz nadać paczkę przez Wysyłam z Allegro? Podaj mi proszę numer zamówienia i zrzuty ekranu z sekcji "Wybierz termin i miejsce, w którym przekażesz przesyłki".
Numer zamówienia: 11886609430
Zrzut braku wyboru podjazdu
@Dalya_sklep Sprawdziliśmy tę sytuację i wygląda to tak, że dla tego zamówienia pobrałaś trzy razy etykietę, a następnie ją anulowałaś. Czyli cofnęłaś się w widoku formularza przez poprzednie widoki do pierwszego kroku.
Godziny podjazdu nie były prezentowane dla paczek z już zamówionym podjazdem 🙂 Na zrzucie ekranu widać właśnie taką sytuację - dla tej paczki zamówiłaś już podjazd.
Pierwsza anulowalam, bo nie mogłam wydrukować etykiety. Druga to samo. 3 udało mi się wydrukować, ale już bez podjazdu. Koniec końców -paczke nadałam w punkcie. Mam nadzieję,że będzie wszystko okej