anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę zwrócić środków po odesłniu towaru?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Kropka-41
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Mam taki przypadek: klient odesłał towar ("Zakup przez pomyłkę"), a ja w opcjach zwrotu mam wygaszoną opcję "Zwróć wybraną kwotę" i nie mogę zwrócić pieniędzy. Dlaczego?

zwrot.jpg

Proszę o wyjaśnienie sprawy, dotyczy zamówienia nr 5c8a0470-b8d1-11f0-8a67-7f8b1147bf9b.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Kropka-41 już to wyjaśniam, więc wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_HolaOla_

@Kropka-41 to zamówienie było opłacone przez Allegro Pay Business i w związku z tym powinieneś otrzymać od nas wiadomość mailową na jaki rachunek bankowy zwrócić środki, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę. W tej metodzie płatności pośrednikiem jest PragmaGo, więc w wiadomości będzie wskazane, czy wysłać je do klienta, bo zobowiązanie u PragmaGo jest już opłacone, czy do PragmaGo, bo klient nie zaczął jeszcze spłacać pożyczki.

Jeśli wiadomość od nas nie znajdziesz skontaktuj się bezpośrednio z klientem i poproś go o numer jego konta lub informację, czy pieniądze za ten zwrot oddać na poczet spłaty długu bezpośrednio do PragmaGo. 

Jeśli wybierze drugą opcję, tu są dane do przelewu w PragmaGo: 

• Numer rachunku bankowego: PL 75 1140 1078 0000 4033 4900 1014
  • Nazwa: PragmaGO S.A.
  • w tytule przelewu wpisz numer zamówienia Allegro, w Twoim przykładzie: 5c8a0470-b8d1-11f0-8a67-7f8b1147bf9b.
   Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Kropka-41
#8 Zapaleniec

Dziękuję.

oznacz moderatorów
Kropka-41
#8 Zapaleniec

OK, a skoro zrobię przelew poza Allegro, to jak ze zwrotem prowizji?

oznacz moderatorów
w_kiwi

@Kropka-41 Prześlij potwierdzenie wykonania przelewu przez formularz

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów