Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wystawiłem swoją ofertę produktu wczoraj, widzę go w asortymencie, jest numer oferty, tytuł, wszystko, mogę wejść w ofertę, również przy użyciu linku dwie osoby weszły w ofertę, natomiast kiedy próbuję wyszukać mój produkt w Allegro, to go nie ma. Wpisując słowa występujące w tytule oferty wyskakują jakieś losowe promowane przedmioty ale jest zero wyników dotyczących mojego wyszukiwania.
Dlaczego moja oferta nie jest widoczna?
@WegielzBieszczad Twoje oferty są widoczne z poziomu widoku konsumenckiego oraz kupujących. Nie jest to błąd. Obecnie wyświetlamy dla kont biznesowych tylko oferty z opcjami:
- FV marża,
- FV VAT,
- FV bez VAT.
Jeśli sprawdzić widoczność ofert dla kupujących, zachęcam Cię do przełączenia się na widok konsumencki w ustawieniach konta.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Problemu by nie było, gdyby nadal widok domyślny był konsumencki, a biznesowy jako opcja. Co więcej, wiele kont firmowych jest firmowa już tylko z nazwy. Często były to konta konsumenckie, które gdy ktoś założył działalność były zmieniane na firmowe, później kończyli działalność i używają nadal niby firmowego. Ale to takie już "byłe firmowe" ale realnie używane jako konsumenckie. I tu jest bałagan, który nie został wyprostowany, a wprowadzono zmiany.
Dziękuję za pomoc.
Nie wiedziałem, że coś trzeba przełączać.
Pozdrawiam!
Wystawiłem towar na Allegro lokalne, w moim meilu widzę link i widzę towar a w ofertach nie jest wystawione.
Co mam zrobić ?
W moim koncie nie ma takich opcji konsumenckich
@zo-mi Na Allegro Lokalnie masz wystawione dwie oferty i są one widoczne w tej zakładce: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne
Własnie odkryłem że co najmniej jedna z moich pozycji jaką wystawiłem do sprzedaży nie jest widoczna w wyszukiwarce Allegro nawet dla mnie.. choć jest w ofercie sprzedaży.
To nie jest żadne wyjaśnienie tylko zbycie pytającego. Nie mam żadnego konta firmowego i mam to samo. Wystawiam oferty i nigdzie ich nie ma w wyszukiwarce - mam jedno konto na które jestem zalogowany i nie mam żadnej możliwości przełączenia się na "widok konsumencji" - w ogóle co to jest ? Dlaczego allegro ulkrywa moje oferty przed kupującymi - tego nie wiem.
Cześć @508277783, podaj proszę przykład oferty o której wspominasz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam ten sam problem, że nie widzę swojej oferty na Allegro - https://allegro.pl/oferta/total-war-warhammer-iii-3-pc-klucz-steam-pl-17691233750
Jak wejdę na Allegro lokalnie i ją wyszukam, to wtedy ją znajduję, ale na zwykłym Allegro nie działa. Stara, taka sama oferta była wcześniej widoczna. Wznowiłem ją i jej nie widać.
@smerfek15 Twoja oferta jest połączona z tym produktem i jej poprawnie widoczna tutaj: https://allegro.pl/oferty-produktu/total-war-warhammer-iii-3-pc-klucz-steam-pl-56dcf243-da58-48ce-aa...
@_HolaOla_ Faktycznie tam jest. Jak ją odłączyć, żeby była normalnie widoczna? Wcześniej tak nie było, a nic nie zmieniałem w ofercie. Po prostu ją wznowiłem.
Ok, wstałem z rana i już dobrze się wyświetla. Kryzys zażegnany.
Dzien dobry. Mam podobny problem. Mam wystawionych 10 aukcji, wszystkie sa aktywne, nawet wyróżnione. Gdy chcę je zobaczyć to pokazuje się informacja, że wystąpił problem. Proszę o pomoc.
@ania-somi podeślij proszę numer przykładowej oferty i zrzut ekranu z komunikatem błędu.
@ania-somi dzięki! Widzę, że oferta jest wyświetlana na Allegro, jednak nie widać jej na Allegro Business. Sprawdź, czy wszystkie warunki podane tutaj są spełnione. Jeżeli tak, proszę Cię o cierpliwość, trwa jeszcze migracja ofert.