Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nigdy nie wpisywałam zera 0 w rubryce "dodatkowa ochrona przesyłki" przy nadawaniu paczek z wysyłam z Alllegro. Akceptowałam kwotę zakupu, jaką wypełniało mi Allegro domyślnie. Czy to oznacza, że płaciłam dodatkowe pieniądze za ubezpieczenie przesyłki?
Tu mam zrzut jak to wygląda :strzałka_w_dół:
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tu na przykładzie kupujący zrobił zakup za 44,80 zł. Nie zmieniałam na zero.
Sprzedają take produkty, że dodatkowa ochrona nie jest mi potrzebna.
Cześć @CHECINIAKI, zgłosiłem Twoją sprawę, czekam na więcej informacji.
Informacji? Gdzie zobaczę te opłaty dodatkowe za ubezpieczenie, jeżeli zostały naliczone i pobrane?
@CHECINIAKI Informacji od odpowiedniego działu na temat mojego zgłoszenia, wybacz za źle ujęte sformułowanie 🙂
Jeszcze ich nie otrzymałem, jak tylko zostaną mi przekazane, od razu do Ciebie wrócimy.
I co, jak wysyłam paczki tylko do Polski, i nie chcę dodatkowej ochrony, tylko tę podstawową, co mam pisać?
Allegro domyślnie wpisuje mi kwotę wartości całego zamówienia w rubryce "dodatkowa ochrona paczki". Mam tak zostawić, czy jednak zmieniać na zero 0 za każdym razem.
Dotyczy to wszystkich wysyłek Wz A.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@CHECINIAKI do 1000 zł jest ubezpieczenie w cenie przesyłki.
Wiem że w cenie do 1000. Ale pytam o dodatkowe ubezpieczenie czy niechcący go zamawiałam.
@CHECINIAKI dopiero po przekroczeniu wartości 1000 zł allegro dolicza dodatkowe koszty za ubezpieczenie zgodnie z regulaminem załącznik 4
Na ten tekst trafiłam 2 dni temu, stąd mam wątpliwości, bo kiedyś było tak jak piszesz, ale teraz nie wiem jak jest:
@CHECINIAKI a mówimy o wysyłkach z Polski do Polski?
Bo w przypadku wysyłek z Polski za granice to faktycznie konieczne jest wstawienie pozostawienie 0 zł
Tylko Polska. I tam mam domyślnie wstawioną kwotę zamówienia, której nie zmieniam
Nieam czasu czytać tych wszystkich informacji i zmian na Allegro.