anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodatkowe opłaty, oszustwo pracownika

Client:100964245
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, klient odesłał mi zniszczony produkt, początkowo została zrobiona odmowa zwrotu środków. Przewoźnik którego klient oskarżył o zniszczenie paczki nie przyjął reklamacji. Doradcy allegro parokrotnie poinformowali mnie o tym że w tej sytuacji muszę zwrócić 1 zł i wtedy klient odzyska środki z allegro protect, mam na pismie informacje że po przeanalizowaniu tej sprawy allegro nie obciązy mnie kosztami. Oczywiście stało się inaczej, a na każdą reklamacje odpowiada bot, który nie bierze pod uwagę tego że decyzja o zwrocie została podyktowana wskazówkami doradców, a pierwotna decyzja była odmową. Co mam zrobić aby zadluzenie zostało zdjęte z mojego konta i żeby że sprawa zapoznał się człowiek, który będzie umiał przeczytać ze zrozumieniem informacje od doradcy, że obciążenia kosztami nie będzie i weźmie to pod uwagę @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:100964245 proponuje pisać w poprzednim wątku. A dostałeś wreszcie odpowiedz w tamtej zgłoszonej sprawie

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Gdyby odpowiedź była, to nie byłoby wątku 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:100964245 widzę, że konto, z którego piszesz jest kontem prywatnym, nie firmowym. Czy sprzedaż była na Allegro Lokalnie czy może z innego konta Allegro? Jeżeli dotyczy innego konta, podaj mi proszę numer zamówienia

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Z innego, ciągle przelogowuje mnie na prywatne. Numer zamówienia: 673524a0-bca0-11ef-ba46-e187052ace98

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:100964245 już to weryfikuję. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów