Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem informację o zaległości niecałe 90zł
Od 19 lutego przebywam w szpitalu z zapaleniem płuc oraz grypą i nie mogę teraz ogarnąć opłat.
Czy na czas choroby Allegro może wstrzymać się z konsekwencjami wobec mnie?
Zaraz po wypisie z szpitala ogarnę tematy wszystkich zaległości również z Allegro.
Z poważaniem
Dawid
@Dawid1346 Nie wiem, czy Allegro uwierzy, że nie mogłeś zrobić przelewu, a jednocześnie możesz pisać na forum.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Teraz z telefonu nie mogę wszystkiego ogarnąć, muszę w domu na spokojnie przy kompie.
Jest nadzieja że jutro mnie wypiszą więc uda się załatwić.
Cześć, @Dawid1346. Przykro mi, ale odroczenie nie będzie możliwe.
Jeśli nie opłacisz w terminie swojego rachunku za usługi Allegro, możemy zablokować Twoje konto - blokadę nakładamy automatycznie, jeśli nie uregulujesz rachunku w wyznaczonym terminie.
Masz na to czas do 14 dnia miesiąca po zakończeniu danego okresu rozliczeniowego.
Okres rozliczeniowy to jeden pełny miesiąc. To znaczy, że jeśli opłaty naliczyliśmy w styczniu, to do 14 lutego masz czas na ich uregulowanie. Jeśli tego nie zrobisz, pierwszego dnia kolejnego miesiąca nałożymy na Twoje konto blokadę sprzedaży.
Jeśli nadal będziesz zwlekać, Twoje zadłużenie zostanie przekazane do firmy windykacyjnej.
Więcej informacji znajdziesz w tym artykule.