Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mogę zrealizować zamówienia ALLEGRO DPD za pobraniem. Pokazuje mi, że nie mam konta bankowego, na które mógłbym otrzymać środki. Mimo że mam zweryfikowane konto bankowe, nadal nie pojawia się ono w sekcji „wyślij paczkę”. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Promerco Czy nie korzystasz z umowy własnej z DPD?
Jeśli nadajesz przesyłki na umowie rozliczanej z nami, w formularzu nadawania powinieneś wybrać, na który rachunek bankowy chcesz dostać pieniądze. Możesz to zrobić w sekcji Płatność przy odbiorze z listy kont, które masz dodane i zweryfikowane w zakładce Ustawienia wypłat.
Tak, zostało wybrane i potwierdzone, ale kiedy idę zrealizować zamówienie, nie pojawia się w menu rozwijanym 😞
@Promerco Podaj mi numer tego zamówienia.
ae5266f0-ca7e-11ee-84a0-4bc80e0211df
może dlatego, że moja firma nie jest polska i mam zagraniczne konto bankowe? proszę pomóż mi 😕
@nat_not help!
@Promerco Z jakiego kraju nadajesz przesyłki?
Polska, ale moja firma nie jest polska.
@Promerco Potrzebuje zrzutów ekranu przedstawiających błąd. Dodaj je proszę.
a moje konto płatnicze jest w pełni zweryfikowane.
@Promerco Abym mogła zgłosić sprawę od Działu Technicznego, potrzebuje zrzutu ekranu całej strony. Nie zasłaniaj również komunikatu o błędzie żadnym napisem.
czy można to wysłać prywatnie? nie chcę udostępniać moich danych osobowych na forum
jutro muszę wysłać paczkę i dlatego nie mogę. czy możesz mi pomóc @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Promerco Tak, napisz na adres spolecznosc@allegro.pl
W wiadomości dodaj również link do bieżącego wątku.
@Promerco Dziękuję! Już przekazałam sprawę do odpowiedniego działu.
Done ! @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Promerco Potrzebuję kolejnych zrzutów, więc proszę o podesłanie zrzutów na czystej przeglądarce (na komputerze i bez dodatkowych kart) i z włączoną konsolą podczas nadawania (konsolę włączysz przyciskiem F12 na klawiaturze w przypadku chrome, lub skrótem klawiaturowym ctrl+shift+i w Operze). Niezbędne są też zrzuty, co ma po wejściu w podlinkowaną stronę tutaj: czyli tekst "find out how to do it".
hej, problem nie został jeszcze rozwiązany, zdjęcia wyślę e-mailem. Proszę o rozwiązanie tego problemu, tracę zamówienia z tego powodu