Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc! Jestem teraz za granicą we Francji. Przed wyjazdem zawiesiłem moją sprzedaż na miesiąc. Niestety mój pobyt za granicą niespodziewanie przedłuży się o co najmniej 2 miesiące. Chciałem więc zakończyć wszystkie moje oferty sprzedaży. Niestety nie mogę wejść do zakładki mój asortyment z mojego smartfona. Co mam zrobić? Bardzo proszę o pilną pomoc, bo gdy ktoś coś kupi ode mnie to nie mam możliwości zrealizowania tej transakcji. A przy okazji: dlaczego ciągle coś zmieniacie? Już nie sposób nadążyć. Właściwie trzeba by cały czas poświęcać na kolejne "ulepszenia". To zaczyna być koszmar, że ciągle komplikuje cie najprostsze sprawy. Ukłony. Karol Dobrzyński
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Neo-lux1 Domyślam się, że próbujesz przejść do zakładki "mój asortyment" z poziomu aplikacji, czy to się zgadza? Jeśli ta, to już wyjaśniam, że jest to aplikacja zakupowa. Jeśli chcesz zakończyć oferty, skorzystaj z przeglądarki.