anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc! Jestem teraz za granicą we Francji. Przed wyjazdem zawiesiłem mo

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc! Jestem teraz za granicą we Francji. Przed wyjazdem zawiesiłem moją sprzedaż na miesiąc. Niestety mój pobyt za granicą niespodziewanie przedłuży się o co najmniej 2 miesiące. Chciałem więc zakończyć wszystkie moje oferty sprzedaży. Niestety nie mogę wejść do zakładki mój asortyment z mojego smartfona. Co mam zrobić? Bardzo proszę o pilną pomoc, bo gdy ktoś coś kupi ode mnie to nie mam możliwości zrealizowania tej transakcji. A przy okazji:  dlaczego ciągle coś zmieniacie? Już nie sposób nadążyć. Właściwie trzeba by cały czas poświęcać na kolejne "ulepszenia". To zaczyna być koszmar, że ciągle komplikuje cie najprostsze sprawy. Ukłony. Karol Dobrzyński

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Neo-lux1 Domyślam się, że próbujesz przejść do zakładki "mój asortyment" z poziomu aplikacji, czy to się zgadza? Jeśli ta, to już wyjaśniam, że jest to aplikacja zakupowa. Jeśli chcesz zakończyć oferty, skorzystaj z przeglądarki. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów