Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry! Otrzymałem dziwną wiadomość ("Pytanie o ofertę") od użytkownika Allegro (kupującego), w którym były same kropki. Otrzymał on odpowiedź na tą wiadomość w ciągu 24h, aby Allegro nie odjęło punktów za późną odpowiedź, ale czy teoretycznie jest to możliwe, że wysłał to jakiś bot albo ktoś z negatywnych pobudek? Żadne dalsze wiadomości nie nadeszły.
@EQUIMM_dystr Cześć 🙂 Podaj login tego konta - zerknę na nie
Witaj Ola! Nadawca to "[edytowano]" Dziękuję z góry.
@EQUIMM_dystr Sprawdziliśmy to konto, nie było na nim włamania, zakupy są regularnie opłacane, nie widzę szczerze mówiąc nic podejrzanego.
Trzeba było odpisać samymi "pytajnikami", czyli "???????".
@EQUIMM_dystr Może dziecko się dorwało do telefonu... bywa i tak 😛
Dzięki wszystkim za odpowiedzi! Najważniejsze, że to żaden scam, mniejsza juz o przyczynę.
witam dostałem od rzekomo kupującego wiadomość na alegro lokalne ,,,,,,Cześć! Przedmiot został zakupiony w celu przetworzenia płatności i zakończenia procesu. Proszę, przejdź przez - kpterz-protectsmart.pro/n59J Prosimy o postępowanie zgodnie z instrukcjami w celu otrzymania środków. Pozdrawiam. dawno nic nie sprzedawałem i nie bardzo wiem co z tym zrobić
bzdura jakaś
nie idź żadną jego instrucjją
to, że moderacja nie widzi nic podejrzanego już jest podejrzane, ale trudno
@bialy811 to jest scam, ten będą chcieli abyś się zalogował do fejkowego banku i podał im swoje dane
@bialy811 jeżeli to była wiadomość od użytkownika Allegro podaj Moderatorom login tego konta, niech się nim zajmą.
witam dzięki za szybką odpowiedz ten koleś to
Szanowni, możecie się zająć kontem oszusta? @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:35386082 Konto zostało już zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie.
Dziękuję