anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dziwny mail " Wkrótce możemy usunąć Twoje konto"

Client:37865657
#1 Nowicjusz
oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:37865657 pewnie masz kilka kont allegro. Login z wiadomości się zgadza?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To nie jest dziwny mail.  Albo korzystasz z konta i kupujesz, albo zamknięcie konta.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Pytałam o to kiedyś jak się takie posty zaczęły pojawiać. Usuwają konta po kilku latach (nie pamiętam 3 lub 5) bez zakupów. Nie wyglądało groźnie więc już dalej nie dopytywałam...

Dla Ciebie szczerze to lepiej. Ostatnio jest masa oszustw i włamów od FB, przez OL. aż do Allegro. Usunięte =bezpieczne. A konto właściwie jak będziesz potrzebował to założysz w 5 sekund logując się np przez FB lub przez konto google...

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:37865657 to jest wiadomość od nas. W przypadku braku aktywności na koncie jest ono zamykane a dane usuwane. Jeżeli nie chcesz, aby te konto zostało zamknięte, wystarczy jak zrealizujesz na nim zakup. Jeżeli nie jest to Twoje główne konto i z niego nie korzystasz, nie musisz nic robić, konto zostanie automatycznie zamknięte po 30 dniach. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

W takim wypadku z jakiego powodu żona otrzymała takiego maila? Ostatni zakup 15.06.2025 a dziś wiadomość o usunięciu konta, LOL. Ile trzeba wydać na **piiip** aby kwalifikować się do pozostania w sekcie? 😄

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@herbiedeejay Żona pewnie ma kilka kont 😉

oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

Nie 😛 Jedno od kilkunastu lat 😄

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@herbiedeejay warunki są podane w wiadomości mailowej. Twoja żona najprawdopodobniej ma konto allegro, z którego nie korzysta i o którym nie pamięta. Na ten moment nie mam możliwości weryfikacji bez danych tego konta, więc więcej nie jestem w stanie powiedzieć. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

Właśnie napisałem, że ostatni zakup z konta dokonany był 15.06.2025 😄 Co będzie potrzebne do weryfikacji? Wystarczy, że dołączy do dyskusji ze swojego konta?

oznacz moderatorów

GosiaGlowka
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Mąż pisze w sprawie mojego konta 🙂 proszę o weryfikację sytuacji. Dziękuję.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@GosiaGlowka cześć! W nagłówku maila, który otrzymałaś powinno być Twoje imię i login konta, którego dotyczy sprawa, login będzie w nawiasie. Czy możesz sprawdzić jaki login jest tam wymieniony? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

...

oznacz moderatorów

GosiaGlowka
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT  gosiakra[edycja]

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@herbiedeejay Mówiłem, że żona ma więcej kont 🙉

oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

Nie ma.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@herbiedeejay Małżonka pisze tu na forum z konta @GosiaGlowka i jak sama napisała w mailu jest informacja o koncie o loginie @gosiakrawczyk

komisbell_0-1752583212145.png

To są już dwa 🙂 

oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

@komis-bell dobra dogrzebałem się do jakiegoś zabytkowego konta, jednak coś tam było. Zwracam honor 🙂

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@herbiedeejay Rekordzista którego pamiętam tu z forum rękoma i nogami zapierał się że ma tylko jedno konto. Okazało się że ma ich osiem 😉 

oznacz moderatorów

herbiedeejay
#8 Zapaleniec

@komis-bell tu akurat dałbym się pokroić i faktycznie nie zerknąłem na login, żona mówi jedno więc kurcze myślę tak jest a tu takie kwiatki 😄 Dzięki i pozdrawiam 😄

oznacz moderatorów