anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Import

Turbo-Baby
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Dzień dobry!
Mam kilku dostawców z dużym asortymentem (kilka tysięcy produktów). Pliki mają różne formaty — XML i CSV. Wiem, że Allegro posiada szablon do masowego importu ofert, ale pliki od dostawców nie pasują do tego szablonu.

Moje pytania:
1. Czy Allegro oferuje jakąś usługę lub wsparcie w zakresie przekształcania takich plików (XML/CSV) do wymaganego szablonu Allegro?
2. Jeśli Allegro się tym nie zajmuje, czy możecie polecić certyfikowanego partnera lub agencję, która pomaga w takim imporcie?
3. Czy istnieją narzędzia lub rozwiązania od Allegro do automatycznej synchronizacji cen i stanów magazynowych na podstawie plików od dostawców?

Dziękuję za pomoc!
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Turbo-Baby, taki import musisz samodzielnie przeprowadzić oraz edytować, lub skorzystać z narzędzi zewnętrznych. W przypadku dodatkowych pytań możesz skorzystać z formularza dostępnego tutaj.

Możesz spojrzeć na ofertę naszych partnerów i sprawdzić, co mogłoby Ci pomóc. Z mojej strony mogę jedynie jeszcze polecić zapoznanie się z artykułem dotyczącym szablonu do masowego wystawiania ofert (o ile jeszcze tego nie zrobiłeś).

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów