Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, zauważyłem że pewien sprzedający żywcem skopiował oferty dodane przeze mnie. Skopiował moje zdjęcia oraz opisy. Wszystko jest tak samo. Czy to jest zgodne z regulaminem? Czy allegro jest w stanie coś zrobić w tej sprawie ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Regulamin tego nie zabrania a nawet zachęca do takich działań a Ty sprzedając akceptujesz udostępnianie swojej ciężkiej pracy by inni nie musieli się z tym męczyć .
@Fusion3d nic allegro z tym nie zrobi to raz, a dwa zakładając konto sam się zgodziłeś na to bo jest o tym w regulaminie a ty kliknąłeś że zgadzasz się na regulamin. Chyba że sprzedaje twoją markę i produkt co go na allegro nikt inny nie ma i ją zastrzegałeś. Wtedy zgłaszaj do allegro.
@az1rael no właśnie nie do końca, ostatnio @gdvorek w podobnej sytuacji twierdził, że jest wszystko okej
tylko czym innym jest pobranie ofert z katalogu allegro, a czym innym jest skopiowanie oferty lub jej fragmentów od sprzedawcy do swojej oferty - przypominam, że obecnie w katalogu produktów mogą być inne treści
Jakoś allegro nigdzie nie przyznało, że można w ten sposób tworzyć swoje oferty