Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dostałam wezwanie w formie listu do zapłaty zadłużenia od Intrum. Sprawdzałam saldo na bieżącym i poprzednim koncie i na obu mam 0,0 zł zadłużenia.
@Client:121575737 pewnie spłaciłaś po terminie, jak wniosek poszedł już do windykacji
Niczego nie spłacałam, bo nie miałam zadłużenia. Przyszło mi pismo z nikad nawet nie był to list polecony.
@Client:121575737 no to albo znikąd, abo z Intrum, najlepiej zadzwoń do nich i się zapytaj https://www.intrum.pl/konsumenci/kontakt/
No i dzwonienie do nich było błędem
bo teraz [edycja] wydzwaniają do mnie po 10 razy dziennie pomimo poinformowania ich o zgłoszeniu sprawy na policję
Spójrzcie czy nie ma zadłużenia @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ :
@Client:121575737 skontaktuj się proszę z Intrum i wyjaśnij tę sprawę. Jeśli dostałaś list, firma powinna udzielić Ci więcej informacji. Na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma zadłużenia, ale być może sprawa dotyczy innego konta.
Nawet jeśli dotyczy innego konta- piszą że saldo jest zerowe
ja bym spróbowała zapłacić jeden grosz
może by się odczepili bo zera nie da się przelać
@Monika__L nigdy jak zaplacisz nawet 1 grosz to uznasz ich roszczenie
Ale roszczenie jest zerowe jakby automat wygenerował bzdurny list
placac 1 grosz zasilam sprawę o numerze x automat księguje i ją zamyka 🙂
@Monika__L nie windykacje na pałę walą długi wyślą ci bo ktoś ma takie samo imię i nazwisko jqk zaplacisz 1 grosz uznasz roszczenie i już mogą cię windykować w sądzie. Może np na podstawie istnienia jakiegoś powiązanego konta z zaległościami starają się dług komuś przyklepać. Jwdynie odpisanie pisma poleconym ma moc prawną w piśmie należy zaprzeczyć istnieniu zadłużenia o ile go nie ma.