Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupiłem przedmiot ale w adresie nie podałem numeru domu co z tym zrobić paczka opłacona blikiem
A czy to zakup na Allegro? jak tak to nr możesz teraz tylko podać sprzedającemu bezpośrednio, masz tu zakup: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione albo: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
Czy aby na pewno kupiłeś na Allegro?
Jeśli tak to znajdź swój zakup w Allegro i tam skontaktuj się ze sprzedającym z prośbą o dodanie numeru domu, możesz jeszcze, jeśli będzie taka opcja: anuluj zamówienie i kup ponownie podając prawidłowe dane.
Tak, Allegro dopuszcza taką możliwość - nie wiem dlaczego. Zamówienie z wysyłką na adres bez wskazania numeru budynku nie powinno być przyjęte przez Allegro do realizacji.
Ja mam teraz takie "wiszące" zamówienie - Allegro Polecony, brak numeru budynku i jeszcze informacja, że kupująca może odebrać przesyłkę po 15:00. Osoba kupująca "ze wschodu" (adres dostawy w Polsce). I już tak kilka razy miałem, że osoby "zza wschodniej granicy" piszą tylko nr bloku, bez numeru mieszkania.
Ale to należy zgłosić do Allegro.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zamówienie nr 7475d4f0-8ca0-11ef-85d6-e970f14fd51e .
Sposób dostawy: Allegro Przesyłka polecona - brak numeru domu w adresie dostawy - proszę o informację w jaki sposób Allegro przyjęło takie zamówienie? Dodatkowo kupująca pisze, że może odebrać przesyłkę po 15:00. Jak ja mam je wysłać kupującemu? Proszę serwis Allegro o skontaktowanie się z kupującym i wyjaśnienie sytuacji. Sugeruję wysyłanie odpowiedzi w języku chyba ukraińskim.
Dodatkowo - proszę o wykluczenie tego zamówienia ze wszelkich statystyk jakości i ocen. Powód: przyjęcie przez serwis Allegro zmówienia niemożliwego do realizacji, wbrew regulaminom wysyłek przewoźnika i serwisu Allegro.
Akurat, adres bez nr budynku, to nic specjalnego. Czasem ktoś wybuduje sobie dom i nie ma jeszcze przypisanego numeru (bo np. nie zgłosił zakończenia budowy).
Pracowałem w firmie telekomunikacyjnej i robiłem raporty infrastruktury do UKE. Brak nr domu, nie był rzadkością (ale kurierzy zazwyczaj to ogarniają, bo często jest to jedyny dom w okolicy).
@AGD-SERVICE Nie mamy możliwości, aby systemowo weryfikować prawidłowość podawanych adresów dostawy. Jeśli masz kontakt z kupującym, to poproś o doprecyzowanie adresu i uzupełnij go w formularzu generowania etykiety.
Poproszę o wykluczenie zamówienia ze statystyk.
@AGD-SERVICE Do wykluczenia tego zamówienia potrzebujemy jeszcze zrzutu ekranu z korespondencji z kupującym, z której wynika, że adres jest niepełny. Zrzut wyślij, proszę na adres spolecznosc@allegro.com