anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mam nadać paczkę Allegro One Box, One Kurier: Kod pocztowy nadawcy poza obszarem One kuriera

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

Jak w tytule powyżej- skoro kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera, jak wynika z informacji podczas generowania etykiety ,to jakim cudem klient ma możliwość wybrania takiej opcji dostawy ?Jak ja mam to nadać dzisiaj ? Nr. zamówienia  35580a70-fa98-11ef-90c5-0b41e547a020 @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  i kolejne zamówienie  sprzed chwili 263922f0-fb32-11ef-a0ab-418cf1f3d99c  

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby, tutaj możesz sprawdzić, czy Twój kod pocztowy jest obsługiwany - warto sprawdzić to przed dodaniem metody Allegro One Kurier. Sprawdź, czy nie możesz odznaczyć tej metody dostawy w cenniku dostaw. Jeśli nie, skontaktuj się z nami przez formularz w celu jej wyłączenia. Przepraszam, zapędziłam się z tym dodaniem metody. Co do samego nadania przesyłki - najlepiej będzie skontaktować się w tej sytuacji z kupującym i ustalić inną metodę dostawy. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

Przecież ta metoda dostawy jest dodana przez wasz serwis od 4.03 i  nie można jej wyłączyć  , a moje pytanie dotyczy nie tego czy MÓJ kod jest obsługiwany ,bo jest - tylko kod  klienta , do którego nie można nadać paczki ,bo to jego kod jest nieobsługiwany .  To teraz ja mam wydzwaniać do klientów i mówić że mają anulować zamówienia??

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby, według komunikatu to kod pocztowy nadawcy jest nieobsługiwany - czyli Twój. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bosek_2804
#13 Ambasador#

"przed dodaniem" ?  Halo ! Tu ziemia ! 

***(...domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha ...)
oznacz moderatorów

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

To do wczoraj był obsługiwany, bo po wszystkie paczki w tym tygodniu kurier przyjeżdżał, a dziś nie jest? 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby, w takim razie skonsultuję sprawę. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby, czy możesz podać mi swój kod pocztowy, który pokazuje się jako nieobsługiwany? 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

34-100 TOMICE 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby, dziękuję, zgłosiłam sprawę. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

Nadal czekam na odpowiedź,  a kolejne 3 zamówienia z wczoraj  mam do wysłania. Jeśli ten kurier nie będzie odbierał paczek ,to proszę wyłączyć tę metodę z moich dostaw, skoro to serwis allego ja mi narzucił i włączył.  Jednocześnie proszę o wyłączenie z jakości sprzedaży wszystkich zamówienia z tą dostawą.  Dziękuję 

oznacz moderatorów

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Nadal czekam na odpowiedź,  a kolejne 3 zamówienia z wczoraj  mam do wysłania. Jeśli ten kurier nie będzie odbierał paczek ,to proszę wyłączyć tę metodę z moich dostaw, skoro to serwis allego ja mi narzucił i włączył.  Jednocześnie proszę o wyłączenie z jakości sprzedaży wszystkich zamówienia z tą dostawą.  Dziękuję 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby dla adresu ul. Pszczelarzy 11, usługa jest włączona, ponieważ Allegro One Kurier obsługuje ten adres (pomimo informacji na stronie). 
Rozumiem, że podczas generowania etykiety wciąż pojawia się komunikat o błędzie?
Czy nadajesz przesyłki z tego adresu? Jeśli nie, skontaktuj się proszę w tej sprawie e-mailowo (onehandlowy@allegro.pl). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaia-baby
#9 Pomysłodawca#

Napisałam na podany adres e-mail.  Paczki są nadawane z adres firmy 34-100 TOMICE ul.Dębowa 10. Skąd się wzięła ul.pszczelarzy? Czy do wyjaśnienia tej sytuacji możesz wyłączyć z moich cenników te opcje dostawy, ale tak by został smart. Z informacji telefonicznej od waszego pracownika sprzd kilku dni wynikało iz ta opcja musi być aby było oznaczenie smart

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby nie mam możliwości wyłączenia tej metody dostawy w Twoich cennikach. Muszę poprosić Cię o cierpliwość, odpowiedź otrzymasz e-mailowo. 
Tak, aby w oferty były Smart! konieczne jest udostępnianie Allegro Delivery (a obecnie nie możesz wyłączyć Allegro One Kuriera) więc aby mieć Smart! konieczne jest udostępnianie wszystkich metod dostawy Allegro Delivery. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów