Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule powyżej- skoro kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera, jak wynika z informacji podczas generowania etykiety ,to jakim cudem klient ma możliwość wybrania takiej opcji dostawy ?Jak ja mam to nadać dzisiaj ? Nr. zamówienia 35580a70-fa98-11ef-90c5-0b41e547a020 @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ i kolejne zamówienie sprzed chwili 263922f0-fb32-11ef-a0ab-418cf1f3d99c
@kaia-baby, tutaj możesz sprawdzić, czy Twój kod pocztowy jest obsługiwany - warto sprawdzić to przed dodaniem metody Allegro One Kurier. Sprawdź, czy nie możesz odznaczyć tej metody dostawy w cenniku dostaw. Jeśli nie, skontaktuj się z nami przez formularz w celu jej wyłączenia. Przepraszam, zapędziłam się z tym dodaniem metody. Co do samego nadania przesyłki - najlepiej będzie skontaktować się w tej sytuacji z kupującym i ustalić inną metodę dostawy.
Przecież ta metoda dostawy jest dodana przez wasz serwis od 4.03 i nie można jej wyłączyć , a moje pytanie dotyczy nie tego czy MÓJ kod jest obsługiwany ,bo jest - tylko kod klienta , do którego nie można nadać paczki ,bo to jego kod jest nieobsługiwany . To teraz ja mam wydzwaniać do klientów i mówić że mają anulować zamówienia??
@kaia-baby, według komunikatu to kod pocztowy nadawcy jest nieobsługiwany - czyli Twój.
"przed dodaniem" ? Halo ! Tu ziemia !
To do wczoraj był obsługiwany, bo po wszystkie paczki w tym tygodniu kurier przyjeżdżał, a dziś nie jest?
@kaia-baby, w takim razie skonsultuję sprawę. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź.
@kaia-baby, czy możesz podać mi swój kod pocztowy, który pokazuje się jako nieobsługiwany?
34-100 TOMICE
@kaia-baby, dziękuję, zgłosiłam sprawę.
Nadal czekam na odpowiedź, a kolejne 3 zamówienia z wczoraj mam do wysłania. Jeśli ten kurier nie będzie odbierał paczek ,to proszę wyłączyć tę metodę z moich dostaw, skoro to serwis allego ja mi narzucił i włączył. Jednocześnie proszę o wyłączenie z jakości sprzedaży wszystkich zamówienia z tą dostawą. Dziękuję
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Nadal czekam na odpowiedź, a kolejne 3 zamówienia z wczoraj mam do wysłania. Jeśli ten kurier nie będzie odbierał paczek ,to proszę wyłączyć tę metodę z moich dostaw, skoro to serwis allego ja mi narzucił i włączył. Jednocześnie proszę o wyłączenie z jakości sprzedaży wszystkich zamówienia z tą dostawą. Dziękuję
@kaia-baby dla adresu ul. Pszczelarzy 11, usługa jest włączona, ponieważ Allegro One Kurier obsługuje ten adres (pomimo informacji na stronie).
Rozumiem, że podczas generowania etykiety wciąż pojawia się komunikat o błędzie?
Czy nadajesz przesyłki z tego adresu? Jeśli nie, skontaktuj się proszę w tej sprawie e-mailowo (onehandlowy@allegro.pl).
Napisałam na podany adres e-mail. Paczki są nadawane z adres firmy 34-100 TOMICE ul.Dębowa 10. Skąd się wzięła ul.pszczelarzy? Czy do wyjaśnienia tej sytuacji możesz wyłączyć z moich cenników te opcje dostawy, ale tak by został smart. Z informacji telefonicznej od waszego pracownika sprzd kilku dni wynikało iz ta opcja musi być aby było oznaczenie smart
@kaia-baby nie mam możliwości wyłączenia tej metody dostawy w Twoich cennikach. Muszę poprosić Cię o cierpliwość, odpowiedź otrzymasz e-mailowo.
Tak, aby w oferty były Smart! konieczne jest udostępnianie Allegro Delivery (a obecnie nie możesz wyłączyć Allegro One Kuriera) więc aby mieć Smart! konieczne jest udostępnianie wszystkich metod dostawy Allegro Delivery.