Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wiemy konsument ponosi odpowiedzialność za zmniejszenie wartości rzeczy będące wynikiem korzystania z niej w sposób wykraczający poza konieczny do stwierdzenia charakteru, cech i funkcjonowania rzeczy
Tutaj mam pytanie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak maksymalnie może zostać zmniejszona wartość płyty cd/dvd/blu-ray z grą/muzyką lub filmem jesli zwracam ją bez oryginalnej folii.
Jeśli nie można określić wartosci folii do kazdej pozycji tak samo to prosze o procentową wartość
Tutaj zaznaczam, sprzedawca ( firma ) nie wyłączył możliwosci zwrotu ze wzgledu na rozpakowanie tresci cyfrowych
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jesli można to prosze nasze moderatorki o konsultacje z odpowiednim działem jak to wg nich wygląda
Takiej odpowiedzi nie uzyskasz, allegro nie może wyceniać zwrotu, Ty możesz pomniejszyć nawet do zł.🙂
z tego co wiem to często chcą jakiegos kosztorysu na podstawie ktorego dokonano obniżenia
Realnie, bez obaw o AP, bez konsekwencji o ile mozna obnizyc wartość na powyzszym przykładzie ?
Printscreeny z ofert używek ci wystarczą albo faktura z usługi naprawy od innej firmy
Szukasz na necie oferty używki i masz rozstrzał cenowy co do max wartości obniżenia to oddać możesz 1 grosz jeśli towar idzie na utylizację
Wzoru matematycznego na to nie ma , trzeba brać pod uwagę cenę za jaką taki (użyty ,rozpakowany) przedmiot można jeszcze sprzedać.