anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak obliczyć zmniejszenie wartości rzeczy ?

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

Jak wiemy konsument ponosi odpowiedzialność za zmniejszenie wartości rzeczy będące wynikiem korzystania z niej w sposób wykraczający poza konieczny do stwierdzenia charakteru, cech i funkcjonowania rzeczy

Tutaj mam pytanie

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Jak maksymalnie może zostać zmniejszona wartość płyty cd/dvd/blu-ray z grą/muzyką lub filmem jesli zwracam ją bez oryginalnej folii.

Jeśli nie można określić wartosci folii do kazdej pozycji tak samo to prosze o procentową wartość 

Tutaj zaznaczam, sprzedawca ( firma ) nie wyłączył możliwosci zwrotu ze wzgledu na rozpakowanie tresci cyfrowych

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   jesli można to prosze nasze moderatorki o konsultacje z odpowiednim działem jak to wg nich wygląda

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

milka1234567890
#18 Luminarz#

Takiej odpowiedzi nie uzyskasz, allegro nie może wyceniać zwrotu, Ty możesz pomniejszyć nawet do zł.🙂

oznacz moderatorów

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

z tego co wiem to często chcą jakiegos kosztorysu na podstawie ktorego dokonano obniżenia

Realnie, bez obaw o AP, bez konsekwencji o ile mozna obnizyc wartość na powyzszym przykładzie ?

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Printscreeny z ofert używek ci wystarczą albo faktura z usługi naprawy od innej firmy 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Szukasz na necie oferty używki i masz rozstrzał cenowy co do max wartości obniżenia to oddać możesz 1 grosz jeśli towar idzie na utylizację

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Wzoru matematycznego na to nie ma , trzeba brać pod uwagę cenę za jaką taki (użyty ,rozpakowany) przedmiot można jeszcze sprzedać.

oznacz moderatorów