Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Możecie poprosić o ogarnięcie algorytmów liczących czasy wysyłek dla zamówień?
A w punktacji mam 0/160
Proszę o wyjaśnienie w jaki sposób 15% moich zamówień zostało odebranych nazajutrz po zakupie ale ja ich w dniu zakupu nie wysłałem 🙂
I mam propozycję jeśli można.
Mam zamówień tyle co kot napłakał ale lubię to co robię. Jednak żeby być super sprzedawcą to muszę mieć min. 50 zamówień miesięcznie. Nie wydaje wam się wam to bezsensowne? Sytuacja teoretyczna: Ktoś robi jakieś rękodzieło, którego produkcja zajmuje np. tydzień. Choćby był super-extra-duper-najwspanialszym sprzedawcą pod słońcem, który po każdej sprzedaży cofa się w czasie i wysyła towar dzień przed zakupem a przez kolejny miesiąc wynosi każdemu kupującemu śmieci i zmywa naczynia, to i tak nie ma szans na zostanie "super sprzedawcą" bo pracując 25h/dobę nie wyrabia tych 50 przedmiotów które są warunkiem otrzymania tego wyróżnienia. To samo przyjdzie słabszy miesiąc i gdzie poszło tylko 49 przedmiotów. To trochę nielogiczne bo wg mnie super sprzedawcą nie czyni cię to ile produktów sprzedasz tylko to jak załatwiasz sprawy z nią powiązane.