Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Niespełna tydzień temu moje konto zostało zablokowane z art. 2.12 , wszystkie dokumenty, faktury, zdjęcia towaru wszystko błyskawicznie dosłane. Zatwierdzone powiedzmy pob1-2 dniach przez konsultanta, po czym dostajemy informacje proszę wrócić z pytaniem o odblokowanie jak wszystkie paczki będą doręczone, doręczono! I cisza kompletna, 5 wiadomosci nikt nie odpisuje. Raz ktoś tylko napisał żeby spychologicznie "przekazuje do odpowiedniego działu" kolejny raz I cisza... Środki zablokowane no ale to już nawet pomijam. Prosze o pomoc, tylko prosze nie pisac (po raz 3 czy 4 .że moje zapytanie zostało przekazane do odpowiedniego działu....@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@MydloiPowidlo321 Przykro mi, jednak blokadę na koncie, możesz wyjaśnić jedynie z zespołem, który blokadę nałożył. Sprawdziłam i widzę, że Twoje zgłoszenie jest już w zespole, który weryfikuje kwestie blokady i odpowiedź otrzymasz w wiadomości mailowej.
Rozumiem, że sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa, jednak proszę zaczekaj na odpowiedź i nie powielaj zgłoszeń mailowych, ponieważ nie przyśpieszy to rozwiązania sprawy - na wiadomości staramy się odpowiadać najszybciej jak to możliwe w kolejności ich zgłoszeń.
@Sa_nova ,jasne rozumiem ale dziś ten schemat ponownie miał miejsce: 1 konsultant proszę przesłać dokumenty(znowu te same), ok - przekazuje do dedykowanego działu, po 20 min drugi konsultant -prosi o te same dokumenty, wysyłane już nie wiem ile razy l. Pierwszy raz wysylasmy juz 5 dni temu
Proszę uprzejmie o interwencję bo to kręci się w kółko.
Dokumenty wysłane, paczki doręczone, konto zablokowane już 7 dni.
Ogromnie będę wdzięczny za pomoc.
to trwa czasami tygodnie.
swoją drogą- zajrzałam na Twój profil. Ten negatyw was dobił, bo macie 83%. Próbowaliście się układać z klientem żeby go usunął?
Dwa - świeże konto 2 miesiące i markowe produkty chemii niemieckiej. Może się okazać, że nie odblokują wcale....
Tak,już dogadane. To starszy Pan miał usunac.
no ale niesfinalizowane. Starszy Pan może nie umieć
Usunął już szczęśliwie.