Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie nadania przesyłki pojawia się komunikat :
Błąd przetwarzania
Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy
Nie mogę przejść pierwszej strony, gdzie podaje się rozmiar paczki, a sposób nadania zdaje się jest na kolejnej stronie. Mój nr telefonu cały czas jest taki sam i wcześniej normalnie wszystko działało, tylko dziś coś nie bardzo.
Co z tym fantem zrobić?
Chodzi o zamówienie nr c565a8c1-3344-11ed-8937-37bcc5d66991.
Dziękuję.
Znalazłem rozwiązanie w innym wątku.
Trzeba wejść w ustawienia:
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia
Wybrać z menu po lewej Książka adresowa - wysyłam z Allegro. Otworzy się karta gdzie należy wpisać swój numer telefonu. Po zapisaniu jeszcze raz od nowa utworzyć przesyłki i działa.
Nie mogę nadać przesyłki do punktu Sklep Żabka, wyświetla się komunikat: Błąd przetwarzania Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy. Od roku nadaję przesyłki na tej samej poczcie i nigdy nie było takiego problemu.
Mam dokładnie ten sam komunikat 2 paczki i nie moge ich wysłać bo wyskakuje ta treść chyba coś z systemem nie tak
U mnie to samo.
weszłam w ustawienia u siebie i dopisałam mój nr telefonu pomogło
mogłabyś podpowiedzieć gdzie "w ustawieniach" zmieniłaś nr telefonu ?
Błąd przetwarzania
Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy
u mnie to samo, możecie pomóc ? ; @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
problem pojawia się w panelu "wysyłam z allegro" przy kliknięciu "zapisz przesyłki"
Przed chwilą miałam ten sam problem i dostałam taką podpowiedź:
Jak nadajesz przez allegro Nadaj przesyłkę wejdź w książkę adresową i wpisz ponownie numer telefonu i adres email w domyślnym użytkowniku
U mnie pomogło 😉
Witam Nie mogę wygenerować etykiety na Zielony punkt oraz DPD wyskakuje błąd jak na zdjęciu.
Witam. Mam problem z wygenerowaniem zamówienia zapisz przesyłki. Wyskakuje mi błąd przetwarzania numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy. Proszę o pomoc. Zaglądnęłam do każdej chyba zakładki i numer telefonu jest podane odpowiednio.
@mania22_in @ZOSIA142 uzupełnijcie proszę numer telefonu oraz adres e-mail w Ustawieniach Wysyłam z Allegro w części Książka adresowa -Wysyłam z Allegro.
Witam, próbuje nadać paczkę Inpost i Pocztex poprzez allegro i wyskakuje Mi cały czas błąd:
"Błąd przetwarzania
Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy"
Mam dobrze wypełnioną książkę adresową, dane są poprawne bez zmian, API wgranie poprawne
Wczoraj wszystko pracowało normalnie, a dziś ciągle ten sam błąd.
Dodam, że gdy loguje się bezpośrednio na Inpost to bez problemu mogę nadać paczkę.
mam ten sam problem ale nie mogę dodać numeru telefonu, system krzyczy że wpisany numer telefonu jest nieprawidłowy ?
@mifili stacjonarny czy komórkowy? polski czy zagraniczny? Próbowałeś z prefiksem lub sam numer?
komórkowy wpisywałam z prefiksem potem sam i ciągle to samo nieprawidłowe dane ?
@mifili czyściłeś ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki? W trybie prywatnym/incognito pojawia się ten sam błąd?
tak i nadal ten sam komunikat 😞