Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo
Zwracam się z pilną prośbą o interwencję - zostały wykorzystane moje dane osobowe do założenia konta i dokonania zakupu na Allegro bez mojej wiedzy i zgody. Proszę o kontakt i zablokowanie konta, które zostało założone na moje dane. Anulowanie transakcji i zabezpieczenie dowodów dla Policji. Wskazanie, czy i jakie dane zostały wykorzystane.
Proszę o pilny kontakt i potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.
Z poważaniem
A.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Żeby otworzyć konto to chyba ....konieczna jest autoryzacja kodem SMS ....?
To jest publiczne forum.
A twój przypadek powinieneś zgłosić na policji i to oni wystąpią do Allegro o zabezpieczenie danych tego konta.
Cześć @Bilt2010, przekazałem Twoje zgłoszenie do Działu Bezpieczeństwa. Jak tylko otrzymam więcej informacji w tej sprawie, wrócimy do Ciebie jak najszybciej.
Wracam @Bilt2010. Prosiłbym Cię o przesłanie wszelkich informacji dotyczących konta, o którym wspominasz (w tym adres e-mail lub login), a także wszelkich dowodów, które mogą pomóc w weryfikacji sytuacji, na adres e-mail: spolecznosc@allegro.pl
@Bilt2010 dziękuję za wiadomość e-mail! Czy możesz (również w wiadomości e-mail, ponieważ piszemy na publicznym forum) podać loginy lub adresów mailowe swoich (założonych przez Ciebie) kont?
Sprawdziliśmy to i jedyne konto, które wzbudziło nasze podejrzenia, zostało zablokowane w marcu. Loginy i adresy pozwolą nam zidentyfikować inne konta, których nie rozpoznajesz.