anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z etykietą wyskakuje błąd nr. telefonu

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca

Witajcie. 

Pani zakupiła u mnie jedną rzecz, ale gdy chciałem wydrukować etykietę wyskakuje mi błąd nr. telefonu kupującego, który zaczyna się na +49 później 10 cyfr i jest to z tego co znalazłem numer z Niemiec. Nie wiem o co chodzi pomocy.  

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

PrestigeWD
#9 Pomysłodawca

W większości przypadków wymagany jest polski numer telefonu. Zwłaszcza do paczkomatów.

oznacz moderatorów

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca

Tylko, że ta pani zamówiła przesyłkę kurier

DHL do polski nie za granicę

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@norkoboutlet  No to domyślamy się że za  bałagan odpowiada organizator imprezy czyli słynne Delivery.

Instytucję stworzono ale zapomniano o procedurach o  dyżurnym CallCenter, o możliwości  wyjaśniania problemów.

Może nasze wszystkowiedzące panie coś doradzą ?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca

Może coś się dowiem od tych pań, bo jak na razie to zgłupiałem. Ludzie kupowali z zagranicy i nie było problemu a teraz takie coś.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @norkoboutlet, podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis. Zweryfikujemy to.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca

eedb7750-6b88-11f0-b55d-49f5cff256c3

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@norkoboutlet zagraniczny numer może przejść, jeśli dostawa jest zagraniczna. 
W takiej sytuacji, aby szybko nadać paczkę, sprzedający czasem podają swój numer telefonu (oczywiście wtedy w razie trudności z dostawą, kurier nie dodzwoni się do kupującej tylko do Ciebie). Możesz w takiej sytuacji albo napisać do kupującej z prośbą o polski numer telefonu lub podać swój. 
Gdzie widzisz komunikat "Osiągnięto maksymalny limit powodziowy"? Czy możesz przesłać zrzut ekranu z widocznym komunikatem? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca

Wysłałem do tej pani informację odnośnie tego numeru i czy może podać inny ale czy odpisze to nie wiem.

oznacz moderatorów

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca

Osiągnięto maksymalny limit powodziowy. Wyskoczyło mi to gdy próbowałem wysłać jeszcze raz numer zamówienia. eedb7750-6b88-11f0-b55d-49f5cff256c3 Ale tylko sam numer wkleiłem

oznacz moderatorów

la_nika

@norkoboutlet czy możesz przesłać zrzut ekranu, na którym ten komunikat będzie widoczny? Poproszę o zrzut całego ekranu wraz z adresem strony oraz paskiem z godziną i datą. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

norkoboutlet
#9 Pomysłodawca
  • Osiągnięto maksymalny limit powodziowy. Co to jest za informacja
oznacz moderatorów