Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie.
Pani zakupiła u mnie jedną rzecz, ale gdy chciałem wydrukować etykietę wyskakuje mi błąd nr. telefonu kupującego, który zaczyna się na +49 później 10 cyfr i jest to z tego co znalazłem numer z Niemiec. Nie wiem o co chodzi pomocy.
W większości przypadków wymagany jest polski numer telefonu. Zwłaszcza do paczkomatów.
Tylko, że ta pani zamówiła przesyłkę kurier
DHL do polski nie za granicę
@norkoboutlet No to domyślamy się że za bałagan odpowiada organizator imprezy czyli słynne Delivery.
Instytucję stworzono ale zapomniano o procedurach o dyżurnym CallCenter, o możliwości wyjaśniania problemów.
Może nasze wszystkowiedzące panie coś doradzą ?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może coś się dowiem od tych pań, bo jak na razie to zgłupiałem. Ludzie kupowali z zagranicy i nie było problemu a teraz takie coś.
Cześć @norkoboutlet, podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis. Zweryfikujemy to.
eedb7750-6b88-11f0-b55d-49f5cff256c3
@norkoboutlet zagraniczny numer może przejść, jeśli dostawa jest zagraniczna.
W takiej sytuacji, aby szybko nadać paczkę, sprzedający czasem podają swój numer telefonu (oczywiście wtedy w razie trudności z dostawą, kurier nie dodzwoni się do kupującej tylko do Ciebie). Możesz w takiej sytuacji albo napisać do kupującej z prośbą o polski numer telefonu lub podać swój.
Gdzie widzisz komunikat "Osiągnięto maksymalny limit powodziowy"? Czy możesz przesłać zrzut ekranu z widocznym komunikatem?
Wysłałem do tej pani informację odnośnie tego numeru i czy może podać inny ale czy odpisze to nie wiem.
Osiągnięto maksymalny limit powodziowy. Wyskoczyło mi to gdy próbowałem wysłać jeszcze raz numer zamówienia. eedb7750-6b88-11f0-b55d-49f5cff256c3 Ale tylko sam numer wkleiłem
@norkoboutlet czy możesz przesłać zrzut ekranu, na którym ten komunikat będzie widoczny? Poproszę o zrzut całego ekranu wraz z adresem strony oraz paskiem z godziną i datą.