anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący nie widzą dostawy kurierem w opcjach dostawy

Oktawo_PC
#8 Zapaleniec

Witam,

Co jakiś czas klienci zwracają uwagę, że widza w ofertach tylko odbiór osobisty a nie mają możliwości złożenia zamówienia z dostawą do domu. Bez zalogowania jest widoczna dostawa kurierem a po zalogowaniu klient widzi tylko odbiór osobisty, Oferty mają ustawioną tylko dostawę kurierską bo przesyłki są dużych rozmiarów. Ja widzę, że wszystko jest w porządku. SMART aktywny. Dostawa kurierem zarówno przedpłata jak i pobranie. 

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

W czym może być problem?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Oktawo_PC no faktycznie. Chyba UPS nie odsługuje Zamościa bo ja tez tylko widzę odbiór osobisty.

Client44052296_0-1750073590826.png

@Oktawo_PC  Próbowałeś dodać DPD lub DHL?

oznacz moderatorów

Oktawo_PC
#8 Zapaleniec

Obsługuje. Codziennie kilka zamówień jest wysyłanych ale niektórzy niestety nie widzą tej opcji dostawy. Nie ma opcji dodania większej liczby przewoźników bo SMART wtedy nie działa. Tylko jeden kurier ma być ustawiony. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Oktawo_PC to pewnie u mnie nie obsługuje 😎

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A taaa też to miałam gdy jakaś inna kobieta zgłaszała to. Na forum sprawdzają od miesiąca i jeszcze odpowiedzi nie widziałam. Sama się domyśliłam dlaczego. Przykładowo normalnie firmy kurierskie rozwoziły po całej Polsce. W momencie kiedy dodają je do delivery to przestają obsługiwać niektóre kody. Wtedy klienci przeglądając ofertę widzę szumne powiadomienie o dostawie w smarcie. A przechodząc do płatności już tego nie mają, bo ich kodu nie obsługuje. Gdzie ten sam kurier bez delivery spokojnie dostarcza w tym rejonie. Ot taki standardzik jakości dostaw.  Chcesz się upewnić to spytaj czy klientka jest z dużego miasta czy mniejszej miejscowości. Dam sobie rękę i nogę uciąć, że z mniejszej, a je dyskryminują. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Oktawo_PC
#8 Zapaleniec

Dziękuję

oznacz moderatorów