Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mamy podejrzenie, że kupujący konkurent wystawił nam negatywa, a potem usunął swoje konto.
Negatyw z wczoraj, 27 czerwca. Dzisiaj konto kupujący już usunął.
Login kupującego: 45874952
Gdzie mam prosić o usunięcie tej negatywnej opinii ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro zezwala na jak to nazywają subiektywną ocenę kupującego i zwykle jak ta opinia nie przekracza zasad regulaminu to sami jej nie usuną ,pozostawiając Ciebie z problemem . Regulaminowo sam możesz pisać do sprzedawcy o usunięcie opinii , ale jak było to celowe to może to nic nie dać.
Konto zostało szybko usunięte, proszę więc Allegro o sprawdzenie historii tego konta. Data założenia, kiedy usunął je, wczoraj, czy dzisiaj.
Napiszę jeszcze SMS do tego pana, za co dał negatywa. Jak usunął konto, to przecież nawet nie ma teraz możliwości zmiany oceny.
👃
Nic nie usunął. Źle szukasz i tyle. Login kupującego to:
A nie same cyferki...
Ok
@CHECINIAKI wskazany przez Ciebie użytkownik ma konto aktywne od ponad 5 lat nawet logował się wczoraj wieczorem .
Nic nie zrobisz ... ocena bez treści .
Mógł mnie zablokować?
Szukałam go i nie mogę znaleźć.
Handluje na Allegro?
@CHECINIAKI ale to konto nadal jest aktywne i było założone 5 lat temu🤔 o ile login kupującego przed numerem ma Client:
Ok, nic nie sprzedaje.
Pozostało mi tylko czekać na odpowiedź SMS, jeżeli odpisze.
@CHECINIAKI lepiej grzecznie i o odpowiedniej porze zadzwoń
Trudna sprawa, bo jak będzie się dzwonić, to może jeszcze odjąć gwiazdki.
@CHECINIAKI ale chociaż się dowiesz , może jest powód , dla którego tak ocenił transakcję i da się problem rozwiązać .....jeśli Ci na tym zależy.
Jej ja bym przed południem w życiu nie wysłała, jeszcze obudzony poprawiłby na mniej gwiazdek xD
Hehehe 😴
Odpowiedź na mój SMS.
Kupujący chyba niezadowolony z ceny, choć trudno rozkminić ten wpis.
Zmienił gwiazdki, lecz negatyw został.
Mam więc pytanie do Allegro. Jeżeli kupujący jest niezadowolony z ceny, to po co kupował... Moja cena nie różni się od konkurencji.
Pozostałe oceny na 5 gwiazdek. Czy jest możliwość usunięcia tego negatywa przez Allegro?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@CHECINIAKI przykro mi, ale ocenę możemy usunąc tylko jeśli łamie nasze zasady.
Dziękuję za podanie linka. Czyli jest podstawa do usunięcia: