anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier nie przyjedzie po odbiór przesyłki bo skończył pracę

Oktawo_PC
#9 Pomysłodawca
Witam Zgromadzonych,

Takie cuda:

Paczkę odbierze od Ciebie - DPD Polska
Data odbioru paczki - 2026030214001700
Numer zlecenia podjazdu - AD100001254345

Dzwonię do kuriera kiedy będzie po przesyłkę i otrzymuję odpowiedź, że dzisiaj to on skończył pracę ok 12.00 i już nie pracuje i mam iść do Żabki nadać przesyłkę. No to pokuśtykałem do Żabki a tam: "Nie przyjmujemy paczek bo mamy aktualizację systemu". Dzwonię znowu do kuriera gdzie mogę nadać przesyłkę żeby dzisiaj jeszcze wyjechała dalej bo w Żabce nie wzięli. On mi na to abym poszedł do innej Żabki bo w tej co byłem to nie chcą przyjmować przesyłek. Pokuśtykałem do kolejnej i o dziwo wszystkie systemy działają i przesyłkę przyjęli tylko, że kurier już dzisiaj był po paczki a tę dopiero jutro odbierze.
I frędzel ozdobny bombki strzelił. Nie będzie dostawy w "Przewidywanym terminie".  Terminie obliczanym według sekretnego algorytmu mandżurskich poławiaczy pereł.
Ale przynajmniej nakuśtykałem 10000 kroków tylko nie wiem czy ortopedzie chodziło o takie intensywne ćwiczenie kolana.

Ktoś odpowiada za takie funkcjonowanie przewoźnika DPD? Bo w razie czego to przecież nie wy będziecie się tłumaczyć tylko ja jako były nadawca przesyłki DPD.
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Oktawo_PC Proszę, podaj numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie. Niestety nie udało mi się go znaleźć po wskazanych wyżej numerach. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów