anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój kod pocztowy nie jest obsługiwany przez kuriera

MonikaBerger
#10 Popularyzator#

Witam, 

Wydrukowałam etykiete, zamówiłam podjazd i kurier sie nie pojawił.

Dostałam informację że kurier allegro one ze względu na utrudniony dojazd nie bedzie realizował u mnie podjazdów po paczki. 

Prosiła bym o wykreślenie z moich metod dostawy, dostawy realizowane przez allegro one, ponieważ nie bede miała jak je wysyłać.

Dodam również że ups i dpd przyjeżdzają do mnie normalnie.

mój kod pocztowy: 55-080

nr zamówienia: 33e99d10-7b46-11ef-a613-47b0e7fb1065

Tą paczkę spróbuje nadać w automacie

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MonikaBerger 

Dostałam informację że kurier allegro one ze względu na utrudniony dojazd nie bedzie realizował u mnie podjazdów po paczki.

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Dziewczynki, kod pocztowy jest obsługiwany. Kąty były zalane.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@MonikaBerger Zweryfikuję tę sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MonikaBerger
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28  Tą paczkę udało mi się nadać w automacie.

Ale co jeśli kupujący wybierze allegro one kurier? Bez podjazdu nie będę mogła zrealizować zamówienia...

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MonikaBerger 

Tak obok głównego pytania. One Kuriera można nadać w automacie, pod warunkiem że się zmieści.

oznacz moderatorów

MonikaBerger
#10 Popularyzator#

A to nie wiedziałam że wszystkie można nadać w automacie. Co nie zmienia faktu, żeby wysłać taką paczkę bez podjazdu, potrzebuje pokonać 20 km . Nie jest to na rękę. Wcześniej mój kod nie był obsługiwany i wysyłałam allegro one tylko przez kuriera dpd i ups. A nie mogę całkiem zrezygnować z allegro delivery bo strace oznaczenie smart!

oznacz moderatorów

MonikaBerger
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 Wiadomo już coś?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@MonikaBerger Wracam z informacją. Przewoźnik na terenie potwierdził niestety, że nie mogą realizować podjazdów ze względu na zalanie terenu.  Starają się jak mogą, ale dopóki warunki terenowe będą takie same, to ciężko im będzie realizować podjazdy tak jak zazwyczaj.

Na ten czas możesz nadawać paczki w automacie. 

Widzę, że jest już zgłoszenie. Nasi doradcy będą kontaktować się w zgłoszeniu 45018432. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MonikaBerger
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 Tak zalało że inni kurierzy docierają do mnie bez problemu, tylko allegro one nie może. Było zalane owszem, ale wszystkie drogi są już przejezdne. Polecała bym sprawdzić tego przewoźnika w terenie bo przepraszam za wyrażenie, ale wpuszcza Was w maliny. DROGI przejezdne, na żadnej woda nie stoi, wszyscy kurierzy innych firm przyjeżdżają normalnie. Tu mieszkam, tu sprzedaje i wożę dzieci do szkoły.

Doradcy nie pomagają, tylko przeciągają sprawę jak długo tylko się da.

Zalecają by kierować się do Wrocławia z tymi paczkami do automatu.

To jest prawie codziennie około 33km, przecież to śmieszne.

Albo mój kod jest obsługiwany i mogę zamawiać podjazd albo jak kiedyś miałam... kod nie obsługiwany i wysyłałam paczki allegro one tylko przez dpd i ups. Innej opcji nie przewiduje

oznacz moderatorów