anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

MAX Ilości szt w paczce. Etykiety i opłaty.

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

W cenniku dostaw mam zaznaczone dla każdej formy wysyłki maksymalna ilość w paczce 6szt.

Przykład:

Kupujący kupił 7 past do zębów które zmieszczą się lekko w jednej przesyłce, ale program przydzielił do tej sprzedaży dwie paczki (zakup powyżej 6szt) 

Pytanie: Czy jeżeli wyślę te 7 szt w jednej paczce i wygeneruję tylko jedną etykietę zostanę obciążony kosztami jak bym wysyłał i generował dwie paczki? Czy tylko za tą wykrzystaną? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl Jeżeli Klient zamówił 7 szt. w ramach jednego zamówienia - to jak najbardziej możesz wysłać je w jednej paczce, koszt naliczymy tylko do wykorzystanej etykiety. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

A jeżeli mam powyżej 6szt i działam przez inpost menager i tam zaczytuje mi się opcja kurier inpost lub paczkomat inpost , jak można przy większej ilości towaru wydrukować dwie etykiety dla jednego zamówienia(dwie paczki) ? Bo przez sales center przy próbie utworzenia odsyła do (dodaj umowę własną) mam takową z inpostem. Ale chciałbym skorzystać z cen i smarta allegro. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl ilość etykiet smart!, które przysługują do zamówienia, wyliczamy zgodnie z wybranym przez Ciebie sposobem łączenia cenników.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

A jeżeli mam tylko jeden cennik? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl Jeśli podana maksymalna liczba sztuk w paczce to 6, a klient kupi 7 sztuk, to system powinien umożliwić wygenerowanie 2 etykiet.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów