Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, dostaliśmy od allegro częściowe ograniczenie funkcjonalności,moja żona,która zupełnie nie zna się na komputerach ze swojego drugie konta jak to mówi chciała się "nauczyć kupować" i klikała moją aukcję, robiąc to zupełnie nieświadomie, naraziła mnie na blokadę konta, co mam teraz zrobić jesteśmy na allegro od półtora roku, mamy prawie 1 tys pozytywnych komentarzy, tylko jeden negatywny, nigdy nie było kłopotu z jakością sprzedaży nierozwiązanymi dyskusjami, czy jakością sprzedaży, nigdy nie utraciliśmy super sprzedawcy, jesteśmy zrozpaczeni prosimy o pomoc to nie było zamierzone i to nasz pierwszy błąd
Dzień dobry @CentrumOgrodu_MB! Kwestie blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w korespondencji e-mail. Poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie.
dziękuje
Dzień dobry, dostaliśmy od allegro częściowe ograniczenie funkcjonalności,moja żona,która zupełnie nie zna się na komputerach ze swojego drugie konta jak to mówi chciała się "nauczyć kupować" i klikała moją aukcję, robiąc to zupełnie nieświadomie, naraziła mnie na blokadę konta, co mam teraz zrobić jesteśmy na allegro od półtora roku, mamy prawie 1 tys pozytywnych komentarzy, tylko jeden negatywny, nigdy nie było kłopotu z jakością sprzedaży nierozwiązanymi dyskusjami, czy jakością sprzedaży, nigdy nie utraciliśmy super sprzedawcy, jesteśmy zrozpaczeni prosimy o pomoc to nie było zamierzone i to nasz pierwszy błąd
@CentrumOgrodu_MB regulamin zakazuje kupowanie we własnych ofertach 😞 musicie pisać z działem od blokad 😞
"moja żona, która zupełnie nie zna się na komputerach ze swojego drugie konta jak to mówi chciała się "nauczyć kupować" "🤣🤣
lecz znała się tyle na komputerach, żeby odnaleźć aukcje męża i kupować, a czy zdążyła już wystawić pozytywne komentarze?
nikt w to nie uwierzy, nie ma takich żon.
Taka jest prawda nic nie było zamierzone
No to miałeś konto na allegro dział bezpieczeństwa wykrył że sam sobie statystyki podbijasz nie odwieszą tego nigdy