Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej mam pytanie dla czego przy jednych aukcjach pojawia sie znaczek a przy innych nie po mimo obniżenia ceny ? cos się znowu zmieniło 😀
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KIKOPIKO Podaj numery ofert. Będę mogła wtedy to zweryfikować. 😉
17092954667 tu nie pokazuje a tu pokazało 17490561674
@KIKOPIKO Weryfikuję sprawę.
W Allegro są poważne błędy. U mnie jest tak samo. Robię tak: Obniżam cenę. Jeśli nie ma powiadomienia że obniżyłem, to podwyższam ponownie. Dawniej można było mieć stale niskie ceny, a przy tych nowych przepisach trzeba koniecznie podwyższać, żeby potem obniżyć. Tylko robotę mamy z tym tachlowaniem, a Klienci mają przez to droższe zakupy, albo muszą czekać długo na obniżki.
Bardzo dobrze to działało poprzednio w Allegro jak była normalna lista ile trzeba obniżyć, aby dostać oznaczenie. Teraz Allegro cofnęło się w rozwoju i tylko złośliwie utrudnia pracę. Trzeba metodą prób i błędów sondować która obniżka poskutkuje informacją o obniżce. Co za dziadostwo.
Czy możecie z łaski swojej wyświetlić gdziekolwiek taką listę ofert z cenami z ostatnich 30 dni, tak jak było dawniej, żeby człowiek mógł normalnie wybrać co chce obniżyć i o ile? Dlaczego Allegro cofa się z rozwoju i utrudnia pracę? Mamy sobie notować każdy produkt na karteczce, czy pytać każdorazowo Moderatorów?
@Pengano przekażę Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu. Dziękuję. Dobrego dnia!
Nic to nie da. Ten "odpowiedni zespół" to ludzie ekstremalnie złośliwi. Ich jedyny cel to jak najbardziej utrudnić pracę. Ulubionym ich zajęciem jest też dyskryminacja małych firm, więc nie ma czego oczekiwać po nich. Jedyne co można zrobić to zgłaszać wprost do Zarządu, z pominięciem drogi służbowej, aby w końcu zmienili ten "odpowiedni zespół" na taki na prawdę odpowiedni. Ci żadnych zgłaszanych błędów nigdy nie naprawiają, a cały czas psują system i pogarszają jego funkcjonalność. Na prawdę wszystko robią użytkownikom na złość.
@Pengano myślę, że to nie jest ich zadaniem, ale dziękuję za podzielenie się z nami swoją opinią.
Oczywiście że to nie jest ich zadaniem, ale tak to dokładnie wychodzi w praktyce. Jestem z Allegro od samego początku istnienia i robi się coraz gorzej. Przepędzacie małe firmy na inne platformy i możliwe, że taki macie cel strategiczny.
Program Okazja to jedyny program promocyjny dostępny jako tako dla małych firm oferujących swoje produkty niemal wyłącznie na Allegro i w tym także postanowiliście przeszkodzić. Każdy inny program i kampania ma w regulaminie zapisy porównywania cen do innych sklepów i serwisów, a zatem wymagacie do udziału, aby przenosić sprzedaż na inne platformy. Nie ma żadnego programu promocyjnego wspierającego małe sklepy wierne platformie Allegro. To jest ogromna niewdzięczność bo to my tworzyliśmy ten system i jego sukces. Teraz nas się pozbywacie po wrogim przejęciu praw do naszych zdjęć i opisów.
To ja czegoś tu nie rozumień cena 80 zł robię 60 zł i jest brak oznaczenia
Obniżyłam cenę na jednym z produktów sezonowych powyżej 20 procent , nie dostałam oznaczenia. Odpowiedź jaką otrzymałam to to że moja oferta nie jest atrakcyjna z perspektywy allegro. Oznaczenie mam wrażenie jest przyznawane na chybił trafił przez jakieś algorytmy. Więc po co te obniżki są nie wiem , bez sensu. 🤔 Jedne oferty mają oznaczenie inne nie. Czas się chyba stąd zawijać
Możecie to jeszcze raz zweryfikować bo cos nadal nie działa 😐 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KIKOPIKO Co dokładnie nie działa? Doprecyzuj proszę. Podaj numer oferty oraz dokładne ceny.
Nie wczytują sie oznaczenia Najniższa cena oferty z 30 dni przed obniżką
nr oferty 17109772358 z 80 zł na 60 zł
@KIKOPIKO Konsultuję sprawę.
@KIKOPIKO Przykro mi, ale zrzut ekranu jest nieprecyzyjny.
Bazując na historii oferty i danych to cena w ofercie zawsze wynosiła 60 zł. Nigdzie nie było zmian cen. (obniżki)
Nawet ostatnia zmiana w ofercie jeśli dotyczyła ceny (a na to nie wygląda) to była 22/04/2025 i już minęło 30 dni, także nadal nie ma tutaj podstawy, żeby oferta dostała oznaczenie.
Jeśli nie zgadzasz się z tą kwestią, skontaktuj się proszę z nami przez formularz. Opisz całą sytuację z datami i godzinami i wyślij precyzyjne zrzuty ekranu z całego okna przeglądarki, załączając je do wiadomości w formularzu. Nasi doradcy będą to weryfikować z odpowiednim zespołem.
Gdzie jest lista asortymentu z podanymi najniższymi cenami z 30 dni? Dlaczego ją skasowaliście?
@KIKOPIKO bo ten dopisek najniższa cena jest tylko jak robisz jakąś akcję promocję a nie jak zmieniasz cenę na niższą 😄