anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

negatyw

ALEX-budowlanyPL
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry. Omyłkowo klient wystawił nam pod koniec czerwca negatywny komentarz (zakup ze stycznia). Po weekendzie majowym już nie mogliśmy tego z żadnej pozycji zmienić. Proszę w imieniu własnym i klienta o usunięcie negatywnej oceny. Ewentualnie proszę o wskazówki gdzie mogę wysłać wiadomość korygującą błąd - od klienta

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEX-budowlanyPL  musisz poprosić klienta o interwencję w tej sprawie, bo na Twoją prośbę nikt Ci nie usunie komentarza

oznacz moderatorów

ALEX-budowlanyPL
#9 Pomysłodawca

klient twierdzi, że nie umie tego zrobić a z mojej pozycji nie mam już możliwości wysłania prośby

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEX-budowlanyPL  no po takim czasie już nie może, ale jak napisze tutaj, albo do suportu Allegro, to może jeszcze da się usunąć

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ALEX-budowlanyPL jeśli klient ma trudność z usunięciem oceny, niech skontaktuje się z nami przez formularz kontaktowy to oczywiście mu pomożemy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEX-budowlanyPL za 2 miesiące (pod koniec czerwca) minie rok i sam zniknie 😉

oznacz moderatorów

ALEX-budowlanyPL
#9 Pomysłodawca

Haaha.... a to poczekam 😎

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ALEX-budowlanyPL jeśli masz obawy, że z tym klient sobie nie poradzi 😄 to podaj mi proszę nr zamówienia to ja umówię rozmowę telefoniczną z tym klientem.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ALEX-budowlanyPL
#9 Pomysłodawca

Wysłałam właśnie wiadomość ze wskazówkami do klienta. Jeśli nic z tego nie wyjdzie przekażę klientowi tą zabawną propozycję 😏

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ALEX-budowlanyPL możliwe, że będzie nie tylko zabawna.. a pomocna 😎

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów