Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem negatywa za opóźnienie inpostu. Klienta to nie interesuje, że paczke nadałem na czas. Prawdopodobnie myśli, że to ja z paczkami jeżdzę albo jestem właścicielem InPostu.
Kontakt z allegro aby coś zrobili beznadziejny, nic nie mogą. Kupujący wystawił to wystawił i mam się najlepiej "oddalić" z czatu 🙂 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Co teraz z tą sytuacją? Napawdę regulamin pozwala karać sprzedawców za to, czego nie zrobili?
twoja wina mam podobny negatyw allegro tego nie usunie
Według Allegro to moja wina, że Inpost Paczki nie dostarczył na czas skoro nie chcą negatywa usunąć.
@DealZonePL Przykro mi, ale podtrzymuję informację, jaką otrzymałeś od doradcy. Nie możemy podważać subiektywnej oceny klienta, zwłaszcza że komentarz odnosi się bezpośrednio do Ciebie.
że komentarz odnosi się bezpośrednio do Ciebie
to coś nowego kupujący nie napisał, żadnej treści w komentarzu, sugeruje nieterminową wysyłkę - macie wszystkie informacje i możecie to sprawdzić
dla mnie taka sytuacja odnosi się bezpośrednio do allegro bo pozwala by taki wpis istniał - przypominam, że jak ja wystawiłem podobny komentarz to mi go usunęliście twierdząc, że nie można tak pisać negatywów, mimo, że dostałem towar z wysyłka określoną jako natychmiast (kupiony w czwartek) - we wtorek
@DealZonePL na allegro obowiązują podwójne standardy usuwania komentarzy
nie mogę pokazać Ci tego wątku na tym forum bo go tu allegro cichcem usunęło
Chory regulamin allegro pozwala na dodawania takich negatywów.
Nawet na czacie pisali, że jak zamówisz paczkę o 12 to możesz od razu negatywa wystawić, ze nieterminowa dostawa, nikt go nie usunie 😄
Świetnia opinia subiektywna!
Niestety nic z tym nie zrobisz
A jeżeli chodzi o opóźnienie, to przesyłka raczej dotarła w terminie. W przypadku usług Inpost z przedrostkiem Allegro, termin doręczenia jest tylko przewidywany, a nie gwarantowany. Przesyłkę uważa się więc za doręczoną w terminie bez względu na czy dotarła na drugi dzień, czy np. za rok. Dlatego usługa jest tańsza niż zwykły Inpost.
Natomiast w przypadku standardowego Inpost (tego za 16,99 zł za gabaryt A), gwarantowany termin doręczenia to pięć dni roboczych, a w przypadku np braku miejsca czy awarii Paczkomatu, może być przedłużony do 7 dni roboczych. Dopiero po upływie tego terminu, przesyłkę uznaje się za opóźnioną.
Temat do zamknięcia, kobieta usunęła negatywny komentarz.
Nic. Allegro ZAWSZE tłumaczy, że "nie ingeruje w subiektywne opinie kupujących". Oczywiście usunie ci minusowe punkty z jakości sprzedaży, ale opinia będzie wisiała.