anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można publikować ofert

Ridicools
#8 Zapaleniec

Witam,

Zauważyłem, że czat obsługi klienta nie jest już dostępny. Opcja nadal istnieje, ale pojawia się komunikat „wszyscy agenci są zajęci”. Próbowałem ponad 30 razy. To nie może być prawda. Nie sądzę, aby usługa wsparcia przez czat była nadal dostępna.

Muszę nawiązać aktywny czat, ponieważ nie mogę opublikować mojej aukcji. Zazwyczaj dzieje się tak, ponieważ Allegro ma błędy systemowe związane z aukcjami. Myślę, że to oczywiste. Nie zamieszczam tutaj zrzutów ekranu, ponieważ moja sprawa wymaga rozwiązania za pośrednictwem aktywnego czatu lub spotkania online.

Jestem ciekawy, czy mogę umówić się na spotkanie lub czat.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@Ridicools Jeśli nie chcesz wrzucić zrzutu ekranu tutaj, to niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. 

Konsultanci mogą być bardziej zajęci ze względu na zbliżające się święta, dlatego proszę Cię o cierpliwość oraz ponawianie prób kontaktu. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Ridicools
#8 Zapaleniec

ok, spróbujmy. Proszę sprawdzić zrzut ekranu. Wystawiam swój przedmiot. Nie ma żadnych błędów. Otrzymałem tę wiadomość i nie widzę żadnego przedmiotu na liście. Próbowałem kilka razy od wczoraj. Pierwsza próba miała miejsce wczoraj około godziny 19.00. To nie jest nic nowego. Tak jest zawsze.problem 111.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Ridicools Weryfikuję Twoją sprawę. Jak otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Ridicools
#8 Zapaleniec

Rozwiązałem swój problem 🙂 Chciałbym również poinformować Państwa o tym, abyście mogli naprawić tę usterkę. Za każdym razem, gdy wykonywałem tę samą procedurę, kończyło się to sukcesem.
Kiedy po raz pierwszy próbuję wystawić produkt, którego nie ma w Państwa katalogu, system pozwala mi go opublikować, ale nie publikuje go na Allegro. Jednak system Allegro umieszcza kod EAN w katalogu. Następnie należy spróbować opublikować nową ofertę z kodem EAN. Po wpisaniu kodu EAN system automatycznie wyświetla ofertę i pozwala ją natychmiast opublikować. Nie jestem pewien, czy jest to błąd systemu, czy normalny proces. Jeśli jednak jest to błąd, chciałbym poinformować Państwa o tym, abyście mogli ulepszyć system 🙂 Dziękuję za poświęcony czas 🙂

oznacz moderatorów