Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Dlaczego nie mogę dodać produktu ,, syrop grenadyna Herbapol 3.1L" do swojej oferty? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @SokolD1, jaki komunikat widzisz w momencie gdy chcesz go dodać?
Produkty marki Herbapol podlegają Warunkom Ochrony Marek, przeczytaj proszę ten artykuł.
Ogólnie nie ma żadnego komunikatu. Dodaję ofertę a ona się nie pojawia na moim koncie. Z innymi produktami Herbapol nie ma problemu w dodawaniu
@SokolD1 Czy problem pojawia się również wtedy, gdy korzystasz z innej przeglądarki? Możesz wykonać zrzuty ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności lub nagrać filmik obrazujący ten problem?

Przepraszam ,że tak późno. Wstawiałem to kilka razy i też z innej przeglądarki i nic to nie dało
@SokolD1 nic się nie stało 🙂 A jaki komunikat pojawia się, gdy klikasz "wystaw"? Jeśli jesteś wciąż na formularzu wystawiania, czy jeśli podjedziesz na samą górę pojawia się komunikat?
Nie ma żadnego komunikatu. Jest standardowo, że oferta jest sprawdzana i nie długo będzie wystawiona
Wczoraj wstawiałem nowe oferty i było bez problemu
@SokolD1 sprawdzanie oferty to standardowa procedura i może potrwać ok. 2 godzin. Jeśli po tym czasie dalej nie będzie widoczna, daj nam proszę tutaj znać.
Nie jest widoczna
@SokolD1 upewnij się, czy oferta nie została odrzucona. Zrobisz to w zakładce Mój asortyment, gdy zaznaczysz filtr Oferty odrzucone.
Sprawdź w zakładce Zgody na powiadomienia w sekcji Dla sprzedającego, czy masz zaznaczoną zgodę na powiadomienia o wystawieniu oferty. Dzięki temu na bieżąco będziesz dostawać informację o tym, czy opublikowaliśmy Twoją ofertę.
Już ogarnąłem. Dziękuję za pomoc:)