Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zwrócić wpłaty Kupującego w zamówieniu 74408580-3fc8-11f0-a199-3fec18c2afd5. Dlaczego?
@kbog a co masz jakiś komunikat? Masz odpowiednia ilość pieniędzy u konkretnego operatora?
W zakładce "Akcje" nie ma linku do zwrotu pieniędzy "Zwróć wpłatę".
@kbog a to przypadkiem nie było zamówienie za pobraniem? Bo wtedy zwracasz na podane konto.
Zamówienie zostało opłacone. Jest ono wczorajsze, Allegro jeszcze nie wypłaciło pieniędzy, więc środki powinny być na tym koncie na które wpłacił Kupujący.
@kbog może kasę masz w PayU, a zwrot na Przelewy24 🤔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KOGIEL_T jak w akcji niema opcji zwróć wpłatę to zamówienie było za pobraniem.
@Client:44052296 być może, ja nie wysyłam za pobraniem😉
Zamówienie zostało opłacone. Nie wydaje się, żeby był to problem miejsca zgromadzenia środków.
@kbog Proszę, wskaż numer zamówienia, o które chodzi.
74408580-3fc8-11f0-a199-3fec18c2afd5
@kbog Proszę, dodaj zrzut ekranu obrazujący problem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną. Wyjaśnię to z naszym działem technicznym.
@w_kiwi a to nie jest numer zamówienia🤔
@KOGIEL_T Ups!
W załączeniu przesyłam zrzut ekranu
@kbog klient opłacił zamówienie z Allegro Pay Business - dlatego nie ma opcji zwrotu pieniędzy przez nasz system. W przypadku takich zamówień, możesz zlecić zwrot pieniędzy bezpośrednio na rachunek PragmaGO:
Numer rachunku bankowego: PL 75 1140 1078 0000 4033 4900 1014
Nazwa: PragmaGO S.A.
w tytule przelewu wpisz numer zamówienia Allegro - czyli 74408580-3fc8-11f0-a199-3fec18c2afd5
Więcej na ten temat przeczytasz w tym artykule. 😊
Znam już przyczynę. Zamówienie zostało opłacone za pomocą Allegro Pay Business - czyli odroczonej płatności dla firm. W takim przypadku płaci PragmaGo, a zwroty należy przekazywać bezpośrednio na konto kupującego. Wydaje mi się, że w tym stanie rzeczy temat do zamknięcia.