Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomimo spełnienia warunków tj. wysyłki 100% przesyłek w ciągu tego samego dnia, nadal nie widać informacji "kup do 12:00 wyślemy dzis" w ofertach. Co może być problemem?
@ppmnalewajko Czy w zakładce Skuteczność wysyłki znajduje się informacja, że spełniasz warunki?
Nie ma takiej informacji. Jest napisane "Wysyłka w terminie 100%", "Wysyłka tego samego dnia 100%", "List przewozowy dodany w terminie 100%".
@ppmnalewajko Masz ustawioną w ofertach godzinę zamówienia, do której wyślesz przedmiot tego samego dnia według instrukcji?
Tak tak oczywiście.
@ppmnalewajko Podaj mi proszę numer oferty i godzinę graniczną dla zamówień, którą w niej ustawiłeś. Skonsultuję tę sprawę.
Numer oferty: 8739735921
Ustawiłem godzinę 12:00
@ppmnalewajko Jeżeli masz ustawioną wysyłkę do 12:00 tego samego dnia, to od 12:01 do północy nie będzie już wiadać, że wysyłasz tego samego dnia, bo godzina szybkiej dostawy upłynęła.
Wiem o tym. Temat zacząłem dzisiaj ok. 11:00.
@ppmnalewajko Jeśli jutro rano problem będzie nadal występować, daj znać. Sprawdzimy to ponownie.
Problem występuje nadal a jest przed godziną 12:00.
@ppmnalewajko Zauważyłeś to teraz czy od rana informacja się nie pojawiła?
Byłem niestety od rana trochę zajęty i zapomniałem sprawdzić. Sprawdziłem o 11:20 i informacji nie było.
@ppmnalewajko Wklej tu zrzuty ekranu z zakładki Skuteczność wysyłki i Wysyłka tego samego dnia. Sprawdzimy czy wszystko jest tak, jak powinno.
@ppmnalewajko Nasz zespół techniczny potwierdził błąd. Obecnie trwają prace nad usunięciem jego przyczyny.
Przepraszam za te nieprawidłowości i proszę Cię o cierpliwość.
Czy błąd został naprawiony?
Skuteczność wysyłki mam 100% (tego samego dnia), godzina graniczna 13:15, przedmioty z czasem wysyłki 24h, przewoźnik Inpost - nie wyświetla się informacja o wysyłce tego samego dnia, choć w szczegółach dostawy jest wskazany termin dostawy już na kolejny dzień... czyli jakby działało, ale brak informacji o wysyłce tego samego dnia.
U mnie już działa.
@DrapexPL Czy dzisiaj u Ciebie problem nadal występuje?
@nat_not Nadal nie pokazuje mi się informacja...
Czy jest jakiś próg minimalny nadanych w terminie paczek (tego samego dnia) po którego przekroczeniu, pokazuje się informacja? Może za mało wysłałem jeszcze paczek?
Oferta powinna być widoczna np w aukcji: 5826618345
i w każdej innej mojej aukcji z wysyłką 24h.