anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać w ofercie informacji o wysyłce tego samego dnia

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

Pomimo spełnienia warunków tj. wysyłki 100% przesyłek w ciągu tego samego dnia, nadal nie widać informacji "kup do 12:00 wyślemy dzis" w ofertach. Co może być problemem?

oznacz moderatorów
35 ODPOWIEDZI 35

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DrapexPL Nie, nie powinno mieć to znaczenia, ale przekazałam już informację do zespołu technicznego, że problem jest u Ciebie nadal aktualny. Prace nad rozwiązaniem tej sytuacji wciąż trwają, dlatego proszę jeszcze o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

U mnie niestety znowu nie pojawia się informacja...

oznacz moderatorów

DrapexPL
#12 Orędownik#

@nat_not problem nadal występuje... ilość przesyłek nadanych tego samego dnia wzrasta, skuteczność nadal 100%, ustawiony inpost do 13:15, wysyłka 24h... i nadal brak informacji...

w aukcjach, w szczegółach dostawy jest info:

Paczkomat InPost 8,99 zł pt. 4 gru. - pon. 7 gru. w punkcie

więc teoretycznie podaje info, że jutro może być dostawa ale nie ma na stronie produktu powiadomienia, zamów do godziny xxx....
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DrapexPL Prace nad usunięciem przyczyny problemu jeszcze się nie zakończyły. Przepraszamy, że czas oczekiwania na poprawę się wydłuża.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

Zauważyłem, że oprócz braku samej informacji o wysyłce tego samego dnia, nie pojawia się nawet np. "Przewidywana dostawa: wt. 8 gru. u Ciebie" pod kosztem dostawy.

oznacz moderatorów

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

Problem znowu wrócił. Co gorsza u konkurencji pokazuje się przewidywana dostawa. U mnie nie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ppmnalewajko teraz może to być związane z okresem przedświątecznym. Od 21.12 w obliczeniach czasu dostawy 24.12 traktujemy jako dzień świąteczny  dlatego wydłuża on przewidywany czas dostawy. Jeżeli minęła godzina, do której deklarowałeś wysyłkę tego samego dnia, to przewidywany czas dostawy wydłużył się o święta. Tutaj znajdziesz informację na ten temat. Jeżeli to nie wyjaśnia Twojej sprawy wstaw proszę zrzuty ekranu, będzie mi łatwiej się rozeznać.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

Screen z dzisiaj. Pomijam już brak informacji, że jak ktoś zakupi do 12:00 to wyślę dziś. Nie ma nawet informacji o przewidywanej dostawie.screen1.jpg

Tak to wygląda u konkurencji:
screen2.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ppmnalewajko czy problem wciąż występuje? Pytam, ponieważ tą ofertę sprawdzało kilka osób na różnych komputerach i widzimy informację o przewidywanym czasie dostawy. Dołączam zrzut ekranu z mojego komputera.

la_nika_2-1609164779844.png

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

Rzeczywiście w tej chwili działa. Jeżeli jest informacja przewidywanej dostawie to pewnie będzie działać również "kup do..."

Dziękuje za zainteresowanie.

oznacz moderatorów

DrapexPL
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DrapexPL Tak, błąd został już naprawiony, dlatego takie problemy nie powinny już występować. Podaj mi proszę przykładowy numer oferty, której dotyczy ta sytuacja, a sprawdzimy to ponownie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

DrapexPL
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ 

na przykład oferta nr oferty: 5830940080

w szczegółach dostawy widnieje możliwość dostawy na jutro przy paczkomacie. 

brak info o zakupach w do 13:15.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DrapexPL dziękuję! W Twoich ofertach nie pojawia się informacja o wysyłce tego samego dnia, ponieważ w zakładce "Skuteczność wysyłki" dla "Wysyłka tego samego dnia" mimo posiadania 100%, masz to tylko  17 zamówień, a musi ich być  minimum 20. Jeśli wpadną Ci jeszcze 3 takie zamówienia i wyślesz je zgodnie z deklaracją. to ta informacja pojawi się automatycznie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ppmnalewajko
#9 Pomysłodawca#

Wszystko spełniam. Jeżeli chodzi o przesyłki zintegrowane to chyba zalicza się do nich manager przesyłek inPost i podpisana umowa z Pocztą Polską. Z jednego i drugiego serwisu numer nadania dodaje się sam.

oznacz moderatorów