Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przeglądając Allegro w telefonie niechcący aktywowałam program:
Jak teraz wyłączyć ten program, który widnieje jako aktywny. Nie zamierzam dodawać nowych ogłoszeń, dlatego martwię się, że Allegro naliczy mi jakieś opłaty.
Bardzo proszę o wypisanie mnie z tego programu.
Niedługo bedę wystawiać nowe oferty, ale nie chcę brać udziału w tym programie.
Może kosztować Cię ta pomyłka, oby nie.
Jak to wyłączyć? Przeglądałam Allegro na telefonie, chciałam przesunąć ekran dalej i kciukiem kliknęłam na "Aktywuj", ale nie widzę opcji wyłączającej tę pomyłkową aktywację.
@CHECINIAKI konsultuję z zespołem, który organizuje tę akcję, czy musisz gdzieś dodatkowo wyłączyć swój udział. Gdy tylko dostanę informacje w tej sprawie, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Super, czekam na informację.
Planowałam zrobić zestawy produktowe, ale na razie nic nie dodaję, bo nie chcę brać udziału w tym programie. Jest szansa, aby się wypisać, skoro przez pomyłkę się zapisałam? Sprawdzałam maila i tam nie ma informacji jak się wypisać.
Jestem po negatywie, który otrzymałam 3 kwietnia, więc praktycznie nic nie sprzedaję. Nie chcę być obciążona jakimiś dodatkowymi opłatami i prowizjami od sprzedaży 🤔
Przeczytaj dokładnie regulamin programu. Nic nie musisz robić, ja za każdym razem go aktywuje i tylko raz udało mi się osiągnąć cel. Nigdy nie miałem z tego powodu problemów ani dodatkowych opłat. Jak się uda wystawić produkty to dostaniesz "nagrodę" jak się nie uda to nic się nie stanie.
Wczoraj przeczytałam regulamin, ale nigdy nie wiadomo do końca, czy jakieś opłaty nie wyskoczą. Ale jeżeli jest tak jak piszesz, to super, bo po negatywie nic już nie sprzedaję a jakość sprzedaży mam 328 punktów.
@CHECINIAKI Zgodnie z obietnicą, wracam z informacją od organizatorów, że jeśli nie chcesz brać udziału w tym programie, nie musisz nic więcej robić. Cały program jest całkowicie bezpłatny. Jeśli spełnisz określony warunek unikalnych ofert, możesz po prostu zdobyć paczkę wyróżnień, ale jeśli aktywowałaś go przez przypadek, nie musisz nigdzie dodatkowo rezygnować z udziału.
Dziękuję, tak zrobię.
@CHECINIAKI Przed chwilą dostałam jeszcze informację, że jeśli będziesz spełniała wymagania do udziału w kolejnej edycji, to w maju automatycznie przedłużymy Twoje uczestnictwo w programie na kolejne trzy miesiące. W związku z tym chciałabym zapytać, czy chcesz zostać w tym programie, czy mamy jednak wyłączyć Twój udział w nim już teraz lub od kolejnej edycji?
Proszę wyłączyć.
@CHECINIAKI Gotowe, wyłączyliśmy ten program na Twoim koncie.