Dzień dobry. Do kogo mam się zwrócić z reklamacją w sprawie nie odebranej przesyłki DPD nadana 10.02 w żabce? Na dzień 11.02 godz. 23 nadal przesyłka nie została odebrana przez kuriera. Zaznaczę że w tym samym dniu nadawałem 2 przesyłki, z których 1 odebrana została w ten sam dzień przez kuriera.
Nr przesyłki A003RVL9O4 . Proszę o wykluczenie tego zamówienia z jakości sprzedaży
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Konsultuję prośbę o wykluczenie tego zamówienia z Twojej jakości.
Sprostowanie. Druga przesyłka tez nie została odebrana A003RQOMG0. Nie otrzymałem odpowiedzi do kogo się zwrócić z tematem, do DPD o natychmiastowy odbiór czy allegro o interwencje w tej sprawie, dzisiaj jest 3 dzień od nadania. Sprawa pilna!
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie możemy wykluczyć tych zamówień z Twojej jakości.
Punkty Żabka nie są punktami partnerskimi Allegro One - paczki nadałeś nieprawidłowo.
Zlecimy odbiór przesyłki przez DPD, jednak - zgodnie z wcześniejszą informacją - nie będzie możliwości wykluczenia tego z jakości.
Na przyszłość proszęo korzystanie z listy właściwych punktów nadań Allegro One dostępnej pod wskazanym linkiem.