anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

niesłusznie zamknięta aukcja

nomais-zabawki
#1 Nowicjusz

Zakończono mi dnia 13.01 o godzinie około 9 rano aukcje . Pracownik Allegro twierdzi,że aukcja została zamknięta dnia 12.01 co jest nieprawdą. Mieliśmy złe powiązanie gdzie to powiązanie zostało poprawione zanim aukcja została zamknieta, na pewno przynajmniej jeden dzien wcześniej być może dnia 12.01 nie pamietam już teraz dokładnie, ale to co napisał mi pracowni Allegro jest kłamstwem bo mam maila kiedy aukcja została mi usunięta, a piszą mi ,że zamknęli ją dzień wcześniej. Jest to żenujące, że taka osoba pracuje w Allegro i jeszcze bezczelnie kłamie,że aukcje zamknęli 12 stycznia a z prawidłowym powiązaniem zamknęli mi ją dnia 13.01.  To co ALlegro może zamykac aukcje kiedy chce , a maila,że aukcja została usunięta wysyłać z jednodniowym opóźnieniem a może i dalej ? Czy to jest zgodne z regulaminem ???  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  1.jpg11.jpg

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@nomais-zabawki nasz pracownik Cię nie okłamał - przekazał informacje, które mamy widoczne w systemie. Sprawdziłam ofertę i również widzę informację o zakończeniu jej z datą 12 stycznia oraz mail wysłany 13 stycznia - wyjaśniam tą rozbieżność, dlaczego mail został wysłany z opóźnieniem. 

Weryfikuję również kwestię czasu edycji oferty, a jej zakończenie - gdy ustalę szczegóły to wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nomais-zabawki
#1 Nowicjusz

Aukcja została mi odblokowana. Dziękuję i pozdrawiam

oznacz moderatorów