Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy da się wysłać zbiorowe powiadomienie do stałych klientów z informacją o zamknięciu konta i otwarciu nowego? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:44932248 najlepiej z poczty, wybrać opcję wyślij do wielu i wkleić tam wszystkie maile stałych klientów
A jest gdzieś opcja zobaczenia wszystkich słabych klientów? Bo trochę to uciążliwe będzie szukać ich w wiadomościach ponieważ mamy automatyczne wiadomości do klienowt
@obcojezyczne Pamiętaj, że nie powinieneś wysyłać do klientów wiadomości, których sobie nie życzą. Jeśli nie uzyskałeś wcześniej zgodny na przesyłanie tego typu powiadomień, sugeruję ponowne rozważenie tego pomysłu.
To jak Pani zdaniem mam powiadomić klientów, którzy kupują u mnie regularnie?
Wyślij, wiesz co to za wpis. ale czy tak się da zaznaczyć tych co chcesz?😞
@Client:44932248 a masz jakiś program do obsługi sprzedaży może on ma funkcje filtrowania. Na allegro możesz wygenerować zestawienie z poziomu zakładki Zamówienia (na dole) ale nie wiem czy jest na nim adres email. W tedy odpalasz jakiś arkusz kalkulacyjny i filtrujesz powtarzające się rekordy np nick allegro. Tylko, że przy masowej wysyłce system może Cię zablokować jako spamera.