anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy wygląd Sales Center, po co i dlaczego?

Client:80340374
#15 Entuzjasta

Widzę, że właśnie wprowadzacie nowy wygląd Sales Center (swoją drogą  czy naprawdę nie mamy dla tego narzędzia polskiej nazwy?).

Mam kilka pytań:

• Z jakiego powodu zdecydowano się na tę zmianę?

• Co konkretnie było nie tak z poprzednim widokiem?

• Jakie nowe funkcje lub udogodnienia wprowadzone zostały na plus?

Pytam szczerze bo może coś przegapiłem, a nie chciałbym nie docenić dobrych zmian.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
43 ODPOWIEDZI 43

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@_HolaOla_  Dziękuję w imię zdrowia psychicznego sprzedawców 😉 

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@_HolaOla_  jeszcze jedna rzecz. Jak jest ten przycisk "zwroty do obsłużenia" to tam się domyślnie pokazują zwroty o statusie "doręczony". I niby wszystko ok tylko, że w takim wypadku łatwo pominąć zwroty zgłoszone przed wysyłką lub zwroty zgłoszone po nieodebraniu paczki - takie zwroty nie mają statusu "doręczony". Można to ręcznie przeklikać ale jak ktoś ma dużo zwrotów to zobaczy na liście "0 do obsłużenia" i myśli, że wszystko rozliczone a się okazuje, że nie. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Health___Beauty dziękuję, dopisane do listy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kovek
#12 Orędownik

Przycisk zaległe wysyłki - pokazuje 0. Wchodzę i włącza filtr "wymaga przesyłki" i mam tam kilka zamówień. Po co i do czego jest ten przycisk? Co on w końcu pokazuje?

Niesamowite, że przez 3 miesiące nic nie naprawiliście i w porównaniu do poprzedniej wersji to okrojony bubel. I dalej czekam na odpowiedź @w_kiwi w sprawie tego, gdzie znajdę w taki sam prosty sposób statystyki wizyt na moich wszystkich ofertach. 

oznacz moderatorów