Widzę, że właśnie wprowadzacie nowy wygląd Sales Center (swoją drogą czy naprawdę nie mamy dla tego narzędzia polskiej nazwy?).
Mam kilka pytań:
Z jakiego powodu zdecydowano się na tę zmianę?
Co konkretnie było nie tak z poprzednim widokiem?
Jakie nowe funkcje lub udogodnienia wprowadzone zostały na plus?
Pytam szczerze bo może coś przegapiłem, a nie chciałbym nie docenić dobrych zmian.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@_HolaOla_ Dziękuję w imię zdrowia psychicznego sprzedawców 😉
@_HolaOla_ jeszcze jedna rzecz. Jak jest ten przycisk "zwroty do obsłużenia" to tam się domyślnie pokazują zwroty o statusie "doręczony". I niby wszystko ok tylko, że w takim wypadku łatwo pominąć zwroty zgłoszone przed wysyłką lub zwroty zgłoszone po nieodebraniu paczki - takie zwroty nie mają statusu "doręczony". Można to ręcznie przeklikać ale jak ktoś ma dużo zwrotów to zobaczy na liście "0 do obsłużenia" i myśli, że wszystko rozliczone a się okazuje, że nie.
@Health___Beauty dziękuję, dopisane do listy.
Przycisk zaległe wysyłki - pokazuje 0. Wchodzę i włącza filtr "wymaga przesyłki" i mam tam kilka zamówień. Po co i do czego jest ten przycisk? Co on w końcu pokazuje?
Niesamowite, że przez 3 miesiące nic nie naprawiliście i w porównaniu do poprzedniej wersji to okrojony bubel. I dalej czekam na odpowiedź @w_kiwi w sprawie tego, gdzie znajdę w taki sam prosty sposób statystyki wizyt na moich wszystkich ofertach.