Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Produkt się skończył z 6 tyg temu. Znalazłem jedna sztukę i chciałem ją dodać. Produkt był w zakładce Zakończone. Zmieniłem na 1 szt i cenę i chciałem aktywować. Niestety produkt zniknął. Nie ma go nigdzie, jest informacja, że oferta nie istnieje, nr oferty 15478439830.
Co się stało???
@evoriahome prześlij nam proszę zrzut swojego ekranu z tym komunikatem.
Komunikat:
Cześć, @evoriahome. Oferta trafiła do Archiwum Allegro, ponieważ była zakończona przez ponad 60 dni. W tej sytuacji możesz jedynie stworzyć nową ofertę z tym samym produktem.
Rozumiem, że w panelu Allegro nie ma archiwum?
Czy opinie dotyczące tego produktu pozostaną?
@evoriahome Opinie są przypisane do produktu z Katalogu Allegro, więc tak, będą widoczne w nowej ofercie.
Produkt nie miał kodu EAN itd. jak go powiązać z katalogiem? Można prosić o instrukcję?
Gdy chcę dodać produkt nie widzę go w katalogu.
@evoriahome Spróbuj wyszukać produkt po nazwie. Jeśli się nie uda, podanie wartości parametrów również powinno spowodować identyfkację i propozycja powiązania z produktem z Katalogu się pojawi.
Już tak próbowałem i nie ma tego produktu na liście. To jest poważny problem gdyż produkt miał już dobre opinie. Nie wyobrażam sobie zaczynać od nowa.
Mam taki sam produkt, ale biały (tamten był granatowy) i go widzi w katalogu.
@evoriahome Wpisz w formularzu wystawiania nazwę: "Kilt do sauny 50 x 150 cm odcienie niebieskiego".
Dziękuję bardzo zadziałało, produkt odnaleziony w ktalogu 🙂 Później sprawdzę, czy zaciągnęły się opinie.