Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
witam dostałam list z intrum windykacji że mam do zapłaty długo w wysokości 686 zł na moje dane tylko numer loginu się nie zgadza.
Sprawdzialam swoje konta na allegro i nigdzie nie mam żadnego zadłużenia firmą allegro rozkłada ręce bo pisałam i konsultant napisał że nie może podać danych z tego konta co mam na piśmie ponieważ obowiązuje rodo skoro to moje podobno dane dlaczego niechcą podać byłam bliska zapłaceniu lecz mam prawnika w rodzinie i kazał nie płacić skoro jestem pewna że nie mam żadnego zadłużenia więc postanowiłam zadzwonić do tej firmy owa firma mówi że mam zadłużenie wobec allegro tłumacze nie to jest jakaś pomyłka bo nawet się nie zgada z moim loginem to pani każe mi zapłacić.
Gdybym była dłużna dlaczego nikt wcześniej się zemną nie kontaktował bo dziwi mnie fakt który pani z windykacji mówi że dzwonili kilka razy do mnie i zgodziłam się na zapłatę lecz nikt do mnie nigdy nie dzwonił w czwartek dostałam list a w piątek sms o windykacji. Sprawa została zgłoszona na policji i w prokuraturze bo nie będę płacić kogoś długów.
Uwarzajcie państwo bo allegro przypisuje dane do dłużników
A jakieś zapomniane konto ?
@ewaburdalskaa_ a próbowałaś się logować używając podanego loginu?
@ewaburdalskaa_ rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale nie "przypisujemy danych do dłużników" sprawa dotyczy innego konta, niż to, z którego piszesz. Konto jest zarejestrowane na Twoje dane.
Sprawa po naszej stronie nie jest zakończona i zgodnie z informacją z wiadomości e-mail, jaką otrzymałaś wczoraj, wyjaśniamy to z odpowiednim zespołem, otrzymasz informacje w sprawie nr 48833742.
@la_nika a napisała @ewaburdalskaa_ Sprawdzialam swoje konta na allegro i nigdzie nie mam żadnego zadłużenia
@LEW433 a nie spotkałeś się tu z watkami, w których ludzie zarzekają się, że maja tylko jedno konto a w rzeczywistości mają kilka. Co urządzenie to inne konto allegro.
@LEW433 może to jest właśnie to konto, o którym @ewaburdalskaa_ nie pamięta...
Tylu już tu było co mają konta, o których nie wiedzą.
@Client:35386082 @Client:44052296 Tak wiem i znam tu takie przypadki, parę złotych się zrobiło.
obstawiam, że nie sprawdziła wszystkich.
@Monika__L Mógł też np. ktoś z domowników założyć sobie konto na jej dane i "zapomniał" uregulować należności .