anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Parametr "Wydawnictwo" w nowym formularzu

marekh40
#7 Wielbiciel

Najpierw trochę historii. W poprzednim formularzu sprzedaży książek jeśli nazwy wydawnictwa nie było na liście rozwijanej to można było wybrać "inne" i pojawiało się nowe okienko do wpisania nazwy wydawnictwa.

Obecnie coś się stało dziwnego. Niezależnie od tego czy wpiszę nazwę spoza listy czy wybiorę "inne" to nie pozwala mi wystawić oferty. W pierwszym przypadku wyskakuje podpis "cecha jest wymagana"... a po odświeżeniu pole jest puste i znowu czeka na wpis.

W drugim przypadku (wpis: Inne) nie pokazuje się osobne pole do wpisania nazwy tego innego wydawnictwa (jak to było poprzednio) a jak przechodzimy do końca to pokazuje się komunikat 

• Uzupełnij parametry obowiązkowe: Wydawnictwo.

Mam do sprzedania książki, które były wydrukowane dawno (XIX i początek XX wieku) i te wydawnictwa już nie istnieją. 

Dlaczego zatem nie ma już teraz tego dodatkowego pola?

Albo dlaczego nie ma go u mnie? 🙂

Proszę o pomysły na rozwiązanie.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

g_rajnert
#12 Orędownik
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marekh40 czy możesz proszę przesłać zrzuty pełnego ekranu (z widocznym adresem strony) z formularza wystawiania z uzupełnionymi parametrami (z widoczną informacją "inne" w polu Wydawnictwo oraz uzupełnionymi pozostałymi parametrami) i komunikatem "Uzupełnij parametry obowiązkowe: Wydawnictwo".
Proszę o to ponieważ, sprawdziłam to przed chwilą i wpisanie w polu Wydawnictwo Inne i uzupełnienie pozostałych parametrów obowiązkowych pozwoliło mi przejść do następnego kroku wystawiania oferty. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

marekh40
#7 Wielbiciel

startstarti na koniec to samoi na koniec to samowpis - inne w formularzuwpis - inne w formularzu

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marekh40 dziękuję! Przekazuję to do konsultacji i wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @marekh40! Problem został przekazany do działu technicznego, który będzie pracował nad rozwiązaniem, natomiast nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie. 
Dlatego obecnie możemy jedynie zaproponować ustawienie konkretnego wydawnictwa lub zmianę kategorii. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to rozwiązanie, jedynie tymczasowe obejście problemu. 

Monika
oznacz moderatorów

marekh40
#7 Wielbiciel

Dziękuję za informację

oznacz moderatorów