Witam,
Proszę o pomoc... Już od 26h nie mogę się zalogować do menagera paczek inpost. Zgłaszam, ponaglam i nic. Nie mogę wysłać paczek a terminy lecą, kupujący czekają.
Co ja mam dalej robić?
Cześć @MonikaBerger, czy kontaktowałaś się w tej sprawie z @InPost? Spróbuj zalogować się do Managera Paczek przez przycisk „Zaloguj przez Inpost". Daj znać, czy udało Ci się w ten sposób zalogować.
@matt_rose próbowałam na różne sposoby się logować, emailem i hasłem, kontem przez allegro i kontem inpost. Nic nie działa. zgłosiłam inpost przez formularz kontaktowy oraz przez tel. i co 2 godziny dzwonię na infolinie i nic...
@MonikaBerger w takim razie na razie poproszę Cię o cierpliwość, bo już poprosiłam naszych specjalistów z @InPost o pomoc tutaj.
@_HolaOla_ dziękuję, narazie wyłączyłam dostawę metodą inpost.
Ale dwa zamówienia się zdążyły już trafić. Proszę o wykluczenie ich z jakości sprzedaży
1aeb13c0-bd6b-11f1-9404-9508e0d655bc
964df260-bd9a-11f1-839e-a94a1039e9a0
Dzień dobry,
bardzo prosze o wskaznie, z jakiego adresu mailowego odbył sie kontakt z naszą firmą. Informacja ta pozwoli nam przekazać sprawę do pilnej realizacji.
@InPost emberg023@gmail.com powiązane z nr [edycja]. Dwa dni temu zgłaszałam również problem z aplikacją mobilną powiązaną z tym samym nr tel i emailem [edycja].
Dziękuję za informację.
Wiadomość została do Pani wysłana 29 września 2026 o godzinie 08:49. Czekamy na Pani odpowiedź i przekazanie danych. Bardzo proszę o wysłanie informacji, aby sprawa mogła zostać zaopiekowana.
Juz wysyłam odpowiedzi do państwa, od 2 dni wysyłam wiadomości, tyle zgłoszeń juz poszło ze straciłam rachubę. Ile razy mozna wysyłać screen i odpisywać na te same wiadomosci. Przesylam screeny na potwierdzenie korespondencji z inpost. Ta konkretną wiadomość która pan tu wspomina tyczy sie aplikacji inpost, a ja zgłaszam wczoraj jeszcze telefonicznie brak zalogowania do managera paczek. Po tym emailem sa wszystkie zgłoszenia [edycja]
@InPost i co dalej? Kiedy problem będzie rozwiązany?
@InPost czy juz cos wiadomo?
@MonikaBerger a próbowałaś odzyskać hasło https://manager.paczkomaty.pl/auth/forgot-password i się zalogować emailem i hasłem ?
@kostas11 tak też juz próbowałam, na wszystkie możliwe sposoby i na żaden nie idzie sie zalogowac. Dostałam prośbę by juz nie próbować sie logować by nie generować dodatkowych kodów weryfikacyjnych... wiec tak sobie czekam. A u mnie w 90% paczki były wysyłane wlasnie inpost który musiałam wyłączyć
@MonikaBerger a próbowałaś się logować kontem inpost, masz je na te same dane do menadżer ? może tu namieszało 🙂
Ja jak zmienili sposób logowanie, logowałem się mailem i hasałem żeby nie namieszać bo mam to na różne maile i telefony 🙂
I aplikacje i manager mam na ten sam nr ale rozne mailem. I jak wprowadzili nowe logowania to juz hasłem I loginem nie mogłam sie zalogowac, ale przez konto inpost juz poszło, tylko nr tel wpisałam I juz. A teraz na żaden ze sposobów juz nie idzie. Najpierw logowanie do aplikacji a na następny dzień manager. Wydaje mi sie ze szybciej bylo by pozamykać te konta, wyczyścić dane i założyć na nowo, bo cos to za długo trwa
@InPost co z moją sprawą? nadal czekam na rozwiązanie