Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z Inpost na fakturze zamiast allegro paczkomaty czy kurier allegro impost zaliczył mi za przesyłki paczkomaty standard i kurier standard gdzie nawet nie mam tego włączonego w żadnej aukcji, kontaktowałem się z impostem powiedzieli ze u nich tak jest w systemie i mam spadać, nie wiem co robić faktura zawyzona jest o jakieś 3500 zł
W jaki sposób nadawałaś przesyłki? Czy masz wprowadzoną umowę z Inpost w Allegro?
@martagolibroda a jak nadajesz ?
Mam umowę z inpost dodana do allegro i generuje etykiety bezpośrednio z allegro
@martagolibroda a przy dodawaniu umowy zaznaczyłeś Używaj oferty dla sprzedawców Allegro bo bez tego będą naliczać normalnie jak przez inpost
Myślę że tak a da się to jakoś zweryfikować??
@martagolibroda wejdź w ustawienia i dodaną umowę inpost
A nie dostaliście emaila tytułem Upewnij się, że poprawnie rozliczasz przesyłki Allegro Paczkomaty InPost w ramach Smart!
@martagolibroda tak, sprawdź to proszę w ustawieniach w zakładce Zamówienia.
Kliknij "edytuj" przy umowie z InPost i zobacz proszę czy masz zaznaczony checkbox "używaj oferty dla sprzedawców Allegro".
Nie miałem tego zaznaczonego, czy jest szansa alby gdzieś się odwołać od tego aby się uchronić od tak horrendalnej dopłaty do faktury ?
@martagolibroda przykro mi, ale nie. Nie będzie to działało wstecz, a przesyłki zostały rozliczone przez przewoźnika. W takiej sytuacji zmień proszę ten sposób rozliczenia, żeby w przyszłości rozliczać się z nami.