anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawianiem podobnych ofert, kiedyś po prostu zmieniało się produkt, nastepnie usun produ

sklepbutyjoanna
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, dotyczy wystawiania obuwia innych rozmiarów. Mam problem z wystawieniem podobnej ofery.

Robię tak : 1.zmien produkt,

następnie 2.usuń produkt,

3.wróć do formularza edycji.

Teraz zmieniam w tytule to co trzeba do danej aukcji, ide dalej poprawiam rozmiar i dł. wkładki i nic wiecej po prostu zatwierdzam. Niestety po wejsciu tylko zmienia się to co wpissałam w tytule. Natomiast do sprzedazy widnieje rozmiar z pierwszego tworzenia oferty i zmiany które zmieniałam w rozmiarze i dł, wkładki pozostają z pierwszej oferty.

Chcę wystawić podobną ofertę w rozm.37 to niestety wystawia mi się ta pierwsza z rozm36 i jej parametrami. Oczywiście przymusowe łączenie z katalogiem i zero zmian wprowadzonych. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Błagam o pomoc. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:35386082
#13 Ambasador#

Ja najpierw wiąże aukcję z produktem, potem robię zmiany, tytuł, parametry, itd.. Dowiązany produkt nadpisuje zawsze moje zmiany. Czasem też znika moje obrazki, jak dodaje swoje.
Czasem dopiero po wystawieniu mogę zmienić dane na prawidłowe.

oznacz moderatorów

sklepbutyjoanna
#7 Wielbiciel#

Nadal tego nie rozumiem, w podgladzie juz na końcowym etapie wszystko jest zmienione, wpisane tak jak powinno być. I wyskakuje plansza ,, Gdy łączysz swoje oferty z Katalogiem produktów Allegro,zwiększysz Twój wynik sprzedaży,, - po lewo zmienione parametry - po prawo zmieniana oferta i na dole POŁĄCZ OFERTĘ Z KATALOGIEM jak to kliknę zostaje tak jak przed edycją. 

Co jest nie tak? Pomocy.

W pandemi sprzedawalismy i nie było z tym kłopotu, teraz nowa szata graficzna i lipa. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklepbutyjoanna poproszę o zrzuty ekranu, których pisałam wyżej. Bez tego nie jestem w stanie odpowiedzieć, co powoduje błąd. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklepbutyjoanna czy możesz przesłać zrzuty ekranu, na których widoczne będzie pełne okno przeglądarki (z paskiem z godziną i datą oraz adresem strony) z konkretnym przykładem i kolejno wykonywanymi krokami? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów