Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
10:10 nic nie działa :(((((((((((((((
Nie są dostępne
Nie działa dalej.
Witam, integracja kontem Allegro z menager paczek Inpost , dalej nie działa.jest 10:17. Czy ciężko było nas poinformować ,żę Inpost ma problemy techniczne, a tak to niepotrzebnie od nowa wiązałek konto Allegro z managerem paczek Inpost, z którego i tak nic nie wynikło, a tylko czas straciłem.
Niestety błąd nie jest naprawiony i dalej nie można zaadresować przesyłek.
dalej nie działa : teraz podczas importu "allegro inpost" komunikat :
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności powstałe w wyniku tymczasowej przerwy w dostępności naszych usług. Informujemy, iż zostało przywrócone poprawne działanie systemu. Łączenie konta Allegro z Managerem Paczek, importowanie zamówień Allegro oraz tworzenie przesyłek Allegro jest już dostępne.
no chyba u Was, bo nie u mnie...
Spróbuj usunąć konto z inpostu i wpisz je ponownie..U mnie teraz to zadziałało.Wcześniej też nic nie dawało.
Witam, też mam to samo. Coś padło....
@InPost Od 30 minut próbuję pobrać przesyłki z allegro i cały czas otrzymuję komunikat Trwa uzyskiwanie dostępu do konta.
Kiedy usuniecie awarię? Nie działa na przeglądarce chrome i firefox.
w ogóle nie działa, globalna awaria chyba....
@BURZYNSKID dość wybiórczo działa ta awaria, u mnie na jednym koncie jest wszystko w porządku, na drugim problem 😁
u mnie nie działa w ogóle tak jak u kolegi wyżej trwa uzyskiwanie dostępu od 6 rano próbuje , dzwoniąc do inpostu powiedzieli mi ze maja wszystko okey , chyba nie ?????
@BURZYNSKID, czy to aby napewno wina Inpostu? Gdyby Inpost nawalił, to moderatorzy już dawno, z radością oznajmiliby, że wina nie leży po stronie Allegro 😁
@konto zamknięte Tak, problem leży po stronie Inpost i nie piszę tego z radością.
@_HolaOla_ tak, wiem czytałam już wyjaśnienie, ale ciągle na jednym koncie mam problem🙂
U nas to samo ;/
Niestety u mnie to samo.Jedno konto działa normalnie drugie nie,czyszczenie ciasteczek,wylogowanie itp nic nie pomaga.