Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
A jak usuniesz powiązanie to już nie powiążesz ponownie 😛
u mnie to samo zmienił się komunikat to znaczy że coś działają 😄 ciekawe kto dostanie po d...e za nie wysłane na czas paczki 😞
Oczywiście, że my , bo statystki w dół polecą.... no i jutro zacznie się tysiąc telefonów dlaczego paczka nie wysłana...
@_HolaOla_ firma @InPost nadal nie naprawiła problemu (a mamy już 12:21). Jedynie ściemniają na infolinii i podają kolejne terminy. Jednocześnie każą pisać na maila na dział pomocy i wysyłać screeny. Moje zgłoszenie odebrali, dostałem potwierdzenie i....cisza. Menadżer nadal nie działa. Jest tylko taka różnica, że zamiast błędu o uzyskiwaniu danych, jest teraz komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd, proszę spróbować później" Tylko, że to później, trwa już od rana i szlag mnie trafia!!!!
to będzie prawie 6h awarii ...
działa
no nie działa
u mnie działa 🙂
g.: 12:27 przy imporcie z allegro komunikat:
Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później.
Cała strona https://manager.paczkomaty.pl/ - Brak dostępności!
@damianos99 może masz farta i Twoje konto zaimportowali. Mi na infolinii powiedziano, że nie każdego może być jeszcze zaimportowane.
można zalogować się, ale jeszcze nie importuje
Update: InPost cały czas pracuje nad rozwiązaniem problemu.
Dziejsze utrudnienia nie wpłyną na Wasze wyniki w panelu Jakość Sprzedaży. Zamówień, które nie zostaną zrealizowane w czasie tej awarii, nie uwzględnimy w obliczeniach.
@_HolaOla_ przydałoby się w takiej sytuacji żeby Allegro automatycznie wysyłało wiadomości do klientów, którzy wczoraj i dzisiaj dokonali zakupów z informacją o ogólnopolskim problemie. Tylko żeby to było robione przez Allegro, nie przez sprzedawców, bo pewnie nie jeden klient i tak sprzedawcy nie uwierzy 😕
@konto zamknięte ja już takie maile wysłałem informujące
Oni Maja to głęboko w poważaniu. Ważne by się prowizja zgadzała.:D i W ogóle co to jest za komunikat ze nie wpłynie na ocenę to że paczki nie pojechały. Dziki Ci Królu złoty za łaskawość. Dno jak cały inpost.
A negatyw, który wpadnie kilka dni później już będzie się liczył 😄
@_HolaOla_czy negatywy też się nie będą zaliczać ? 🙂 ogarnijcie wysyłkę maili do kupujących bo większość u mnie kupuje na ostatni moment
Co racja to racja. Jest to już 95319325864288463 problem w inposcie w ostatnim czasie i pewnie z milionowa przerwa techniczna. Co oni mają z tymi systemami.