Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
zapewnie nie działa bo wszyscy próbują teraz wiązać konta 🙂 serwery im się smażą hehe
Ja nadal mam problem - i nic się nie zmieniło
u nas problem dalej istnieje
Jakie opoznienia, od 6 rana nic nie dziala
Może inaczej - czy jest ktoś komu to działa?
Skoro problem naprawiony to niektórzy powinni mieć już dostęp, jeśli natomiast dalej nie działa to wszystkim to chyba jednak problem nie jest naprawiony...
10:55 --------- cały czas awaria----------
Witam, u mnie nadal jest ten problem niestety
12:13 nie działa
Skoro to wina waszego partnera nie narażajcie sprzedawców na negatywy od klientów i spadek obrotów. Sami wiecie jakich kupujących stworzyliście
Tak samo jak z COVID - w zakładce" Kupione" powinno się znaleźć żółte, dobitne ostrzeżenie o opóźnieniu w realizacji przesyłek.
QWA ZNOWU O SAMO
Mało tego że nie działa inpost i integracja to również https://spolecznosc.allegro.p też ma problem z działaniem i wywala błedy 503 / 504
Inpost wciąż ma problem, 5h awarii
kiedy integracja z inpostem zacznie działać?
nadal nic nie działa - 12:15 ---------------------
Sukces, bo AG działa !! ;]
Na razie przestało opowiadać głupoty o braku integracji konta, tylko normalnie pisze, że wystąpił błąd 🙂
Działało przez 15 minut i znowu padło 😠
Nadal nie działa u mnie
Coś się zmieniło ..
Jest g. 12:17
Teraz chcąc pobrać paczki z allegro w inpost jest komunikat:
teraz wyskakuje nieoczekiwany błąd oraz nie znaleziono aukcji.